CESARUS FITNESS

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 81, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/3130-576, 011/3112-068
E-mail: office@cesarus.rs
Sajt: www.cesarusfitness.rs

4/ 5stars

CESARUS FITNESS KLUB

Teretana-fitness centar “CESARUS” na Novom Beogradu počela je sa radom 15.11.2005. godine.

Fitness centar se odlikuje prijatnom atmosferom, velikim brojem kardio sprava, posebnim prostorom za vežbe u parteru, prostorom za vežbanje na najnovijim vrhunskim spravama (Life fitness), saunom, svlačionicama sa tuš kabinama i podnim grejanjem. Posedujemo najkvalitetniju opremu i naš koncept usklađen je sa vrhunskim,svetskim standardima u ovoj oblasti.

O Vama brinu stručnjaci sa završenim fakultetom za sport i fizičko vaspitanje. Uz njihovu stručnost i ljubaznost boravak u našem klubu, pored neospornih estetskih i zdravstvenih efekata, predstavljaće Vam pravo zadovoljstvo.

U ponudi je specijalni fitness program sa individualnim pristupom klijentima.Takođe Vam nudi programe grupnih treninga: Pilates,  Aerobik,  Yoga,  Zumba, Vežbe oblikovanja, Total Fitness, kao i mogućnost grupnog vežbanja u određenim terminima.

Teretana je širokog spektra usluga, te se u sklopu ovog prelepog prostora i prijatnog ambijenta nalazi fito bar u kome se klijenti mogu osvežiti posle napornog treninga.

Vođeni treninzi

“Vođeni trening”

“Trener je kvalifikovana osoba koja zna najbezbedniji, najzdraviji i najkraći put do Vašeg željenog cilja, kao i osoba koja će Vam održati visok nivo lične motivacije sve vreme dok vežbate.
Vođeni trening podrazumeva vežbanje sa ličnim trenerom koji organizuje i vodi trening u grupi od 3-5 vežbača.
 
Svaki vežbač ima posebno prilagođen program vežbanja u sladu sa ličnim ciljevima, trenutnom fizičkom spremnošću, godinama itd. Takođe, u okviru vođenog treninga, trener Vam pruža savete u vezi programa ishrane i suplementacije, kako biste na najkvalitetniji način došli do željene figure i rezultata.
U zavisnosti od ciljeva, treninzi mogu biti usmereni ka redukciji telesne težine, zatezanju i oblikovanju muskulature, povećanju mišićne mase i snage, ili rekreativnom vežbanju.”

Pogodnosti:
Parking, klimatizovano, sauna, tuš kabina, svlačionica, sala za vežbe, instrukor – trener, kafe – bar.

Radno vreme:
- radnim danima od 08:00 do 23:00 h
- vikendom od 08:00 do 23:00 h