Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
FIT LIFE & BALANCE LIFE - PERSONAL FITNESS & PILATES STUDIO

FIT LIFE & BALANCE LIFE - PERSONAL FITNESS & PILATES STUDIO

Teretane, fitness Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 22:00
Utorak 08:00 - 22:00
Sreda 08:00 - 22:00
Četvrtak 08:00 - 22:00
Petak 08:00 - 22:00
Subota 09:00 - 17:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 24, 26, 79, E9
  • Tramvaj: 2, 5, 10

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Pogledajte našu teretanu:
VIRTUALNA TURA

U cilju što kvalitetnijeg i stručnijeg sprovođenja sportskih aktivnosti i različitih sadržaja iz domena sporta i rekreacije, svojom specifičnom koncepcijom omogućavamo vežbačima neophodan mir, koncentraciju i intimu za postizanje željenih rezultata. 

Taj koncept podrazumeva rad u izuzetno prijatnoj atmosferi koja je bazirana na ideji kluba zatvorenog tipa, što znači da nema slobodnih vežbača već da se treninzi odvijaju isključivo pod nadzorom visokoobrazovanih trenera sa diplomom Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje (DIF), što je preduslov i garancija za visoko profesionalan pristup i kvalitet.

Klub je opremljen po najvišim svetskim standardima renomiranih lidera u oblasti fitnes industrije Life Fitness (USA) i Techno Gym (ITA) spravama što dodatno utiče na doživljaj i iskustvo samog trenažnog procesa.

Posebno smo vodili računa o odnosu kvaliteta prostora i usluga koje pružamo nasim klijentima i cene, u želji da individualni rad sa personalnim trenerom približimo što većem broju ljudi.

U ponudi takođe imamo i pakete treninga iz oblasti power yoge i pilatesa, kao programe koji su izuzetno efikasni u pogledu dovođenja u balans kompletne muskulature u smislu izjednačavanja tonusa leve i desne strane tela, kao i fleksiblilnosti svih mišićnih partija.

Uz maksimalno povoljne pakete vođenih treninga, više niko ne može da kao izgovor za nebavljenje fizičkom aktivnošću koristi previsoku cenu za rad sa personalnim trenerom.

Uvek imate na raspolaganju mogućnost probnog treninga koji ima za cilj prezentaciju prostora i Vašeg potencijalnog personalnog trenera.

Pozovte nas i zakažite svoj termin, a mi ćemo se pobrinuti da opravdamo poverenje koje ste nam ukazali.

Mail:

kontakt@balancelifepilates.rs 

Web:

www.balancelifepilates.rs

 

 

 

Foto

FIT LIFE & BALANCE LIFE - PERSONAL FITNESS & PILATES STUDIO Teretane, fitness Beograd
FIT LIFE & BALANCE LIFE - PERSONAL FITNESS & PILATES STUDIO Teretane, fitness Beograd
FIT LIFE & BALANCE LIFE - PERSONAL FITNESS & PILATES STUDIO Teretane, fitness Beograd