FITNES KLUB CENTAR

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Makedonska 5 (TC Staklenac, lokal 6, II sprat), Stari grad
Beograd Telefon: 064/2256-852
E-mail: samardzija07@yahoo.com

4/ 5stars

Održite kondiciju, jačinu organizma, fleksibilnost tela, umanjite posledice stresa i na taj način poboljšajte celokupno zdravstveno stanje! Odlučite se za fitness program po svojoj želji i prema svojim potrebama i vežbajte po ceni od 2000 din u samom centru grada  u Fitnes klubu Centar!

MIX AEROBIK I MIX ZUMBA je kombinacija aerobnih vezbi i vežbi oblikovanja tela koji će uz senzualan i dimaničan ritam dovesti Vaše telo u top formu, skinuti suvišne kilograme, te zategnuti stomak, zadnjicu, bokove i bedra.
Ono što karakteriše mix programe su lako pamtljivi pokreti, koraci i koreografije te druženje uz odličnu muziku iza kojih se skriva pametno osmišljen trening snage. Za mix programe ne trebate partnera, niti ikakvo predznanje, nije važno ni koliko imate godina , a ni to koliko dobro pamtite koreografije. Bitno je samo da ste spremni uživati u programu koji je Fitnes klub Centar pripremio samo za Vas

TOTAL BODY WORKOUT je fitnes program namenjen ljudima koji žele da zategnu svoje mišiće i dovedu svoje telo u savršenu formu. Cilj časa je da uz pravilan rad i veliki broj ponavljanja svake vežbe dođemo do željenih rezultata. Čas traje 60 minuta i uključuje vežbe koje poboljšavaju snagu, kondiciju i fleksibilnost celog tela. Akcenat se stavlja na mišiće gluteusa, nogu i stomaka, ali neretko se rade i vežbe za ruke i leđa.
Sam trening počinje petominutnim zagrevanjem uz vežbe iz klasičnog aerobika, a posle toga ulazimo u zonu vežbi kojima radimo više grupa mišića istovremeno.

PILATES je trening tela i uma u celini. Osnova svih vežbi je Powerhouse tj. Centar –  mišići karličnog dna, duboki mišići trupa (leđa, stomak)  u kombinaciji sa kontrolisanim i svesnim disanjem. Svi pokreti se izvode jako polako, kontrolisano i u kontinuitetu sa ciljem poboljšanja svih položaja i celokupnog držanja tela. Postoje različiti nivoi sa različitim intizitetom gde se koriste dodatni rekviziti kao što su pilates lopte, elastične trake. Metod koji karakteriše kontrola pokreta i koncentracija uma. U središtu pažnje stoji preciznost izvođenja svake vežbe. Svaka vežba je osmišljena da istegne i ojača mišić koji izvodi kretnju, otvarajući kretnju u zglobovima i smanjujući napetost u vezivnom tkivu. Vrlo je specifičan i način disanja prilikom izvođenja svake vežbe, koji pomaže da se usmeri energija upravo u područje tela koje izvodi kretanje, dok se ostatak tela relaksira. Metodom Pilates-a pogađamo izrazito veliki broj dubinskih mišića zajedno, poboljšavajući tako koordinaciju pokreta i ravnotežu kao i sposobnost pravilnog držanja tela. Pilates pruža izduživanje i ravnanje svih mišića u jednu uravnoteženu celinu, i gradi snagu i izdržljivost bez izlaganja stresu kardiovaskularnog sistema. Pilates vežbe su pogodne za sve bez obzira na godine. Pilates ima pođednaku važnost kao glavni ili dodatni trening, kako za rekreativce tako i za aktivne sportiste.

Facebook