Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
FITNESS TRIBE

FITNESS TRIBE

Teretane, fitness Beograd

Korisne informacije


Fitness Tribe je centar koji se nalazi u srcu Vračara, na adresi Kneginje Zorke 60. U ekskluzivno opremljenom prostoru od 400 kvadrata naći ćete vrhunsku opremu i pažljivo osmišljen svaki detalj, međutim ono što nas izdvaja je entuzijazam celog tima, zajednička misija, ljubaznost i posvećenost jer je naš lajtmotiv ideja o zajedništvu, empatiji i pripadanja Plemenu.

Stručnost instruktora, neverovatna energija, pružanje konstantne podrške kroz trening i bodrenje kada je najteže je ono čemu poklanjamo najveću pažnju. U našem timu pronaći ćete ljude kojima možete da  verujete.

Pored samostalnog vežbanja, vođenih i personalnih treninga, imamo i 13 različitih grupnih programa, od kojih je većina iz svetski poznate Less Mills franšize. Ove programe karakterišu kvalitetne koreografije na čijem osmišljavanju radi čitav tim svetskih stručnjaka, kao i bitovi najpopularnijih muzičkih hitova.

Svi koji žele da Tribe bude mesto na kome će započeti promenu mogu da dođu na besplatne probne treninge i da se sami uvere u kvalitet istih.
Vrata Tribe-a otvorena su za sve! 

Foto

FITNESS TRIBE Teretane, fitness Beograd
FITNESS TRIBE Teretane, fitness Beograd
FITNESS TRIBE Teretane, fitness Beograd