MIA FIT

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Kozjačka 3-5 (dečiji kulturni centar Majdan), Senjak // Narodnog fronta 132, Mali mokri lug
Beograd Telefon: 063/7793-998
E-mail: bojanapaljic@gmail.com

4.5/ 5stars

Bojana Paljić diplomirala je na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje 2004. godine, a već 17 godina radi kao personalni trener, fitness instruktor i trener različitih grupnih programa kao što su: TAG, PILATES, FIT-BOX, STEP, WORKOUT, HI-LOW, TAE-BO.

Učestvovala je na brojnim fitness konvencijama, seminarima, nosioc sertifikata (workout kao preventivno-korektivni program, funkcionalni trening, koreografiswanje u aerobiku i step aerobiku, Hi-low choreography, vežbe rastezanja i propriocepcije, tehnika i metodika tae-boa erobika, proprio-plio workout i funkcionalni body workout).

Kao edukator i prezenter kroz razne emisije pružila je doprinos popularizaciji itness i zdravog načina života. Radila je u naeinetnijim fitness klubovima: "Nautilus", "Wellness Land", a od 2005. godine je i vlasnica i osnivač klub "Mia fit" koji se nalazi na dve lokacije u Beogradu.

Autor je mnogih članaka iz oblasti rekreacije, fitnessa, zdravog načina života i ishrane.

Stručni saradnik lista "Večernje novosti " i "Bilje i zdravlje" za oblast fitnessa i rekreacije.
Dobitnik je nagrade fitness ličnostgodine u kategoriji fitness trener 2015. godine, majka dve devojčice i član Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije.

Mia Fit klub je u poslovnoj saradnji sa DKC Majdan već deset godina i ima za cilj ostvarivanje zajedničkih interesa u oblasti ostvarivanja kulturnih programa i manifestacija kao i što bolje edukacije i širenja svesti o zdravom načinu života. U svojoj ponudi ima sledeće programe:

TAG program sa akcentom na tri najkritičnije tačke ženskog tela (noge, stomak, zadnjica). Povećava aerobnu izdržljivost, gipkost i jača i oblikuje muskulaturu.

MIX AEROBIK obuhvata sve mišićne partije i efikasan je za redukciju telesne težine.

PILATES je program koji razvija snagu, fleksibilnost, čvrstinu tela i poboljšava koncentraciju.

KONDICIONIRANJE je trening jačeg intenziteta koji poboljšava kondiciju i jača sve mišićne grupe.

ZUMBA fitness program spaja latino američke plesove sa fitnes pokretima i uz erupciju adrenalina sagorvate kalorije, obnavljate energiju, oblikujete telo i savladavate korake koji će Vas zaraziti za ceo život.

U Mia fit klubu se realizuju i dva besplatna programa:
* KOREKTIVNA GIMNASTIKA  sa cuiljem prevencije i korekcije već postojećih deformiteta (ravna stopala, vratni deo, kriva kičma, kifoza, lordoza itd) kao i jačanju celokupne muskulature mališana. Namenjen je deci predškolskog uzrasta (5-7 godina) koji kroz igru i vežbanje stvaraju navike dugogodišnjeg vežbanja.

RUN AND JUMP je aerobni program za decu mlađeg školskog uzrasta (8-12 godina) koji kroz vežbe snage, fleksibilnosti, ravnoteže, izdržljivosti, kooridnacije im za cilj jačanje psihofizičkih sposobnosti deteta i pomaže poboljšanju držanja tela, sna, apetita, oslobađanja besa i negativnih osećanja.
Poboljšava kondiciju i razvija takmičarski duh.

Programi se izvode uz korišženje različitih rekvizita: fit-ball lopti, tegića, stepera, expandera, TRX-a, palica i sve to omogućava uslove za rad individualnih treninga svih profila rekreativaca i sportista.

Uz pomoć stručnog kadra Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje možemo se pohvaliti mnogim pozitivnim kritikama i pohvalama kako se za relativno kratko vreme mogu postići rezultati koji su dugo priželjkivani.