Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
MIA FIT

MIA FIT

Teretane, fitness Beograd

Korisne informacije


Bojana Paljić diplomirala je na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje 2004. godine, a već 17 godina radi kao personalni trener, fitness instruktor i trener različitih grupnih programa kao što su: TAG, PILATES, FIT-BOX, STEP, WORKOUT, HI-LOW, TAE-BO.

Učestvovala je na brojnim fitness konvencijama, seminarima, nosioc sertifikata (workout kao preventivno-korektivni program, funkcionalni trening, koreografiswanje u aerobiku i step aerobiku, Hi-low choreography, vežbe rastezanja i propriocepcije, tehnika i metodika tae-boa erobika, proprio-plio workout i funkcionalni body workout).

Kao edukator i prezenter kroz razne emisije pružila je doprinos popularizaciji itness i zdravog načina života. Radila je u naeinetnijim fitness klubovima: "Nautilus", "Wellness Land", a od 2005. godine je i vlasnica i osnivač klub "Mia fit" koji se nalazi na dve lokacije u Beogradu.

Autor je mnogih članaka iz oblasti rekreacije, fitnessa, zdravog načina života i ishrane.

Stručni saradnik lista "Večernje novosti " i "Bilje i zdravlje" za oblast fitnessa i rekreacije.
Dobitnik je nagrade fitness ličnostgodine u kategoriji fitness trener 2015. godine, majka dve devojčice i član Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije.

Mia Fit klub je u poslovnoj saradnji sa DKC Majdan već deset godina i ima za cilj ostvarivanje zajedničkih interesa u oblasti ostvarivanja kulturnih programa i manifestacija kao i što bolje edukacije i širenja svesti o zdravom načinu života. U svojoj ponudi ima sledeće programe:

TAG program sa akcentom na tri najkritičnije tačke ženskog tela (noge, stomak, zadnjica). Povećava aerobnu izdržljivost, gipkost i jača i oblikuje muskulaturu.

MIX AEROBIK obuhvata sve mišićne partije i efikasan je za redukciju telesne težine.

PILATES je program koji razvija snagu, fleksibilnost, čvrstinu tela i poboljšava koncentraciju.

KONDICIONIRANJE je trening jačeg intenziteta koji poboljšava kondiciju i jača sve mišićne grupe.

ZUMBA fitness program spaja latino američke plesove sa fitnes pokretima i uz erupciju adrenalina sagorvate kalorije, obnavljate energiju, oblikujete telo i savladavate korake koji će Vas zaraziti za ceo život.

U Mia fit klubu se realizuju i dva besplatna programa:
* KOREKTIVNA GIMNASTIKA  sa cuiljem prevencije i korekcije već postojećih deformiteta (ravna stopala, vratni deo, kriva kičma, kifoza, lordoza itd) kao i jačanju celokupne muskulature mališana. Namenjen je deci predškolskog uzrasta (5-7 godina) koji kroz igru i vežbanje stvaraju navike dugogodišnjeg vežbanja.

RUN AND JUMP je aerobni program za decu mlađeg školskog uzrasta (8-12 godina) koji kroz vežbe snage, fleksibilnosti, ravnoteže, izdržljivosti, kooridnacije im za cilj jačanje psihofizičkih sposobnosti deteta i pomaže poboljšanju držanja tela, sna, apetita, oslobađanja besa i negativnih osećanja.
Poboljšava kondiciju i razvija takmičarski duh.

Programi se izvode uz korišženje različitih rekvizita: fit-ball lopti, tegića, stepera, expandera, TRX-a, palica i sve to omogućava uslove za rad individualnih treninga svih profila rekreativaca i sportista.

Uz pomoć stručnog kadra Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje možemo se pohvaliti mnogim pozitivnim kritikama i pohvalama kako se za relativno kratko vreme mogu postići rezultati koji su dugo priželjkivani. 

 

Foto

MIA FIT Teretane, fitness Beograd
MIA FIT Teretane, fitness Beograd
MIA FIT Teretane, fitness Beograd
MIA FIT Teretane, fitness Beograd
MIA FIT Teretane, fitness Beograd
MIA FIT Teretane, fitness Beograd
MIA FIT Teretane, fitness Beograd
MIA FIT Teretane, fitness Beograd
MIA FIT Teretane, fitness Beograd