PLAY GYM

Teretane, fitness Beograd

Adresa: Vojvode Milenka 40, Savski venac
Beograd Telefon: 064/840-3260

4.5/ 5stars

Teretana Play Gym nalazi se u samom centru grada, na teritoriji opštine Savski venac, u ulici Vojvode Milenka broj 40. Program rada naše teretane koncipiran je na savremenim metodama, koje prate najnovija saznanja o treningu sa tegovima.

Treninzi u našoj teretani namenjieni su:

- početnicima
- rekreativcima
- sportistima

Nezavisno od toga da li se radi o jačem ili nežnijem polu, možemo da Vam ponudimo programe koji su prilagođeni upravo Vašim potrebama za efikasnim vežbanjem u prijatnom okruženju.

Sa željom da podignemo svest pojedinaca o važnosti vežbanja i njegovom blagotvornom delovanju na celokupan organizam, stvorili smo prijatno okruženje u kom će Vam biti zadovoljstvo da trenirate.

Teretana Play Gym opremljena je savremenim spravama za vežbanje, koje će Vam omogućiti da potrošite višak energije, oslobodite se stresa i napetosti i oblikujete Vaše mišiće. Potpuno je nebitno da li ste u formi ili ne, da biste započeli sa treniranjem. Uz stručne savete naših instruktora za pravilnim vežbanjem izgubićete višak kilograma i zategnuti Vaše telo.

Nudimo Vam individualne treninge koji objedinjuju:

- vođeni trening
- personalni trening

Redovan odlazak u teretanu i trening za tegovima, podići će Vaše samopouzdanje i osećaj zadovoljstva, kada u ogledalu ugledate savršeno oblikovane mišiće duž Vašeg tela. Savršen način da se na kraju dana oslobodite lošeg raspoloženja, jeste da svratite do naše teretane i odaberete program za vežbanje u skladu sa Vašim potrebama.

Veliki broj naših članova je za relativno kratko vreme uz stručan nadzor naših trenera iskusio pogodnosti vođenih i personalnih treninga. Uz maksimalnu iskorišćenost vremena za trening sa tegovima i na spravama za vežbanje, kao i uz konstantnu motivaciju svakog člana dovešćemo Vaše telo po perfekcije.

Potrebno Vam je samo malo dobre volje, da popravite Vašu kondiciju i fizički izgled.

Svratite do naše teretane u centru grada i uživajte u rekreaciji.

Trening sa tegovima do Vašeg savršenog izgleda.

Teretana Play Gym Beograd.