Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
GOLDEN DRAGON TATTOO

GOLDEN DRAGON TATTOO

Tetovaže, pirsing Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 20:00
Utorak 10:00 - 20:00
Sreda 10:00 - 20:00
Četvrtak 10:00 - 20:00
Petak 10:00 - 20:00
Subota 10:00 - 20:00
Nedelja 10:00 - 20:00

GSP

  • Autobus: 31, 79
  • Trolejbus: 29, 40, 41, 19, 21

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Studio za tetoviranje „Golden Dragon“ nalazi se u ulici Čika-Ljubina br.7, u centru, na teritoriji Beograda. Naš studio posvećen je tetovažama, odnosno jednom od najstarijih načina za trajnim ukrašavanjem ljudskog tela. Dugo vremena bili smo smešteni u Balkanskoj ulici u malom studiju, gde smo i stvorili danas prepoznatljivo ime u oblasti tetoviranja. Od februara 2013. godine preseljeni smo na novu lokaciju, u moderno opremljen umetnički studio.

Nekada su tetovaže predstavljale tabu temu i izazivale brojne predrasude u odnosu na savremeno doba, kada su postale modni hit i obeležje svih onih koji žele da se izraze na drugačiji i originalniji način. Nekada pečat isključivo muškaraca, a danas tetovaže u najrazličitijim oblicima i bojama, možemo da vidimo na sve većem broju žena.

Ono što je nakada bila retkost, danas je sasvim uobičajena pojava. Tetovaže više ne izazivaju podozrivost, niti strah, več sve češće označavaju seksualnost i dobar ukus.

Reč „tetovaža“ poreklo vodi od tahićanske reči „tatu“ koji znači „obeležiti nešto“. Shodno tome tetoviranje zapravo predstavlja obeležavanje tela na individualni način. Oblici, simboli, reči, slike ili nešto drugo po želji pojedinca istetovirano na telu istog, dobija sasvim novu dimenziju i predstavlja njegov lični pečat.

Slavni pisac Jack London, jednom prilikom je izjavio:
„ Pokažite mi čoveka sa tetovažom i ja ću Vam pokazati čoveka sa interesantnom prošlošću“.

Dokazi o prvim tetovažama pronađeni su u dalekoj čovekovoj prošlosti, oko 12.000 godina pre nove ere, što pokazuje koliko je stara zainteresovanost ljudskog roda za ovom vrstom iskazivanja svojih misli, osećanja, sećanja, revolta, kulture i običaja. Jedno je sigurno, tetovaže su oduvek igrale važnu ulogu u ritualima najrazličitijih naroda širom sveta.

Savremeno doba donelo je sa sobom brojne promene. Naime, tetovaže danas predstavljaju odraz hedonizma modernog čoveka. Dostigle su enorman razvoj u poslednjoj deceniji i izrazito veliku popularnost koja ima tendenciju rasta.

Najvažnija stvar kod tetoviranja, možda važnija i od same artističke i zanatske strane, jeste sterilizacija instrumenata i dezinfekcija. Tattoo studio „Golden Dragon“ pruža Vam mogućnost izrade isključivo trajnih tetovaža, crno belih i tetovaža u boji, prilikom čega koristimo sterilan pribor i igle koje otpakujemo pred Vama. Kada je higijena u pitanju, budite spokojni jer radimo u skladu sa svetskim standardima.

Takođe pored izrade novih tetovaža, radimo i prepravke i osvežavanje starih tetovaža, kao i po potrebi prekrivanje istih. Osobama koje žele trajnu šminku na svom licu nudimo trajno iscrtavanje obrva, usana i očnik kapaka.

Cena tetovaže zavisi od njene veličine, komplikovanosti i mesta na kom se tetovira. Naš tim čine vrhunski tattoo majstori sa višegodišnjim iskustvom, koji su u mogućnosti da sve Vaše zamisli realizuju u vidu tetovaže na željenom delu Vašeg tela.

Predstavljamo Vam naš tim:

- Boris Mladenović aka Boki – afirmisani tattoo majstor i osnivač tattoo studija 1997. godine. Tokom svoje karijere imao je to zadovoljstvo da svoje radove podeli sa mnogi poznatim i manje poznatim ličnostima naše scene. Sam prolazak njegovim krajem je prava javna izložba njegovih radova na koži. Ono po čemu se njegov stil prepoznaje jeste jak kontrast u crno beloj tehnici tetoviranja, rađenje motiva u planovima i iscrtavanje bitnih momenata na samoj sliku koju trenutno radi.

- Katarina Miladinovic aka Miss Little Dragon – odlican tattoo majstor, specijalizovana za sitne detalje u izradi tetovaze. Šanse da Vas ona dočeka u studiju sa osmehom i vedrinom su ogromne. Samim tim pravi se balans između polova, jer je zaista nekada mnogo lakše da Vam žena izađe u susret nego muškarac. Gostoprimstvo i dobra komunikacija sa klijentima su nam veoma važni, što znači da ćemo učiniti sve da se kod nas osećate kao kod svoje kuće.

Kontakt telefoni:
064/ 45 01 756
065/ 40 33 686

065/ 23 20 233
011/ 26 31 038

Profesionalno tetoviranje u sterilnim uslovima od strane iskusnih tattoo majstora.
Trajne tetovaže, tetovaže u boji i trajna šminka.
Pravo mesto za Vas, ako želite dobru i kvalitetnu tetovažu.
Dođite i uverite se i sami. Čekamo Vas.

Studio za tetoviranje „Golden Dragon“, Beograd.

 

Foto

GOLDEN DRAGON TATTOO Tetovaže, pirsing Beograd
GOLDEN DRAGON TATTOO Tetovaže, pirsing Beograd
GOLDEN DRAGON TATTOO Tetovaže, pirsing Beograd
GOLDEN DRAGON TATTOO Tetovaže, pirsing Beograd
GOLDEN DRAGON TATTOO Tetovaže, pirsing Beograd
GOLDEN DRAGON TATTOO Tetovaže, pirsing Beograd
GOLDEN DRAGON TATTOO Tetovaže, pirsing Beograd
GOLDEN DRAGON TATTOO Tetovaže, pirsing Beograd
GOLDEN DRAGON TATTOO Tetovaže, pirsing Beograd