Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
POSLASTIČARNICA VERDI

POSLASTIČARNICA VERDI

Torte i kolači Beograd

Korisne informacije


Stekli smo mnogo dragih i vernih klijenata koji kod nas rado provode najlepše trenutke sa porodicom, prijateljima i poslovnim partnerima. Na naše i zadovoljstvo naših posetilaca, svojim proizvodima smo nebrojeno puta ulepšali Vaše najsrećnije trenutke: rođendane, venčanja i druge proslave.

Preko 15 godina naš glavni cilj i budućnost Verdija je zadovoljstvo naših potrošača i stalni napredak u oblasti ugostiteljstva i poslastičarske veštine, uz očuvanje već prepoznatljivog "Verdi" kvaliteta. Samim tim, Vi ćete uvek biti u centru naše pažnje.

Koncept kafea Verdi osmišljen je po ugledu na romantične male trattorie u Rimu, vesele cafée Pariza ili srdačne taverne mediteranskih obala – ukratko, svih onih mesta kojih se rado sećate jer ste se u njima odmah osetili dobrodošlim i među prijateljima.

Iako u srcu tržno-poslovnog centra, ambijent naše bašte je pun zelenila i letnjeg optimizma koji Vas prosto mami da svratite i bar za trenutak pronađete danas toliko željeni mir i harmoniju.

U našoj bašti pod kupolom (što je čini posebno primamljivom u toku kišnih perioda) često za jednim stolom možete videti par koji deli omiljeni kolač, za susednim stranog diplomatu kako uživa u omiljenoj knjizi uz šolju čaja, uz njih porodicu sa troje dece koja se na rolerima voze po spratu i svraćaju za sto na poneki zalogaj sladoleda, a u uglu devojku poslovnog izgleda skoncentrisanu na svoj laptop i prvi jutarnji kapućino.

Svi kolači koje nudi Verdi su bez kompromisa u pogledu kvaliteta i razmere utrošenih materijala. Kada ih probate osetićete pravi ukus najkvalitetnijeg sezonskog voća, aromu pravih oraha i lešnika, te svežinu mleka, putera i pavlake. Trudimo se da spojimo starovremski pojam kvaliteta poslastica sa modernim shvatanjem proizvodnje, estetike prezentacije i nivoa usluge koji sa pravom očekuju naši posetioci.

Verdi redovno osvežava standardnu ponudu poslastica novim receptima i ukusima, kao i sezonski aktuelnim poslasticama – još jedan razlog da nam dođete često i probate neke dobro poznate kolače u novom aranžmanu, kao i potpuno nove poslastice po originalnoj Verdi® recepturi.

Foto

POSLASTIČARNICA VERDI Torte i kolači Beograd
POSLASTIČARNICA VERDI Torte i kolači Beograd
POSLASTIČARNICA VERDI Torte i kolači Beograd