RESTORAN TORTINNO

Torte i kolači Beograd

Adresa: Vojvode Milenka 38, Savski venac
Beograd Telefon: 011/3616-700, 011/3616-701
E-mail: tortinobeograd@gmail.com
Sajt: www.tortinno.rs

4.5/ 5stars

Restoran Tortinno je prava oaza dobrog ukusa koja se nalazi u samom centru Beograda. Enterijer našeg restorana koji se prostire na 400 kvadrata, uređen je u modernom stilu kojim dominiraju dinamične boje i dizajn, što ga čini savršenim ambijentom za predah od svakodnevnih obaveza.

U našem restoranu internacionalne kuhinje možete uživati u kvalitetnoj hrani koju za Vas sprema mlad i nadaren šef kuhinje. Kod nas možete probati tradicionalno italijansko predjelo, anti pasta koji uključuje domaće kobasice, masline, kao i razne vrste sireva. Ukoliko Vam je potreban kratak predah od obaveza u toku dana, svratite na branch u restoran Tortinno. Jedan smo od retkih restorana u Beogradu gde se služi domaća pasta, koja se izrađuje ručno po originalnoj recepturi, ali takođe, kod nas možete uživati i u drugim originalnim specijalitetima internacionalne kuhinje.

Za sve ljubitelje čokolade u našoj ponudi nalaze se kolači koji se izrađuju od najkvalitetnije belgijske čokolade, bez veštačkih aroma i aditiva. Izuzetno bogatstvo ukusa i specifičan dizajn u vidu dekoracije napravljene od čokolade oduševiće Vas već pri prvom zalogaju. Takođe, u našoj ponudi nalaze se praline, ručno pravljene od strane čokolatijera koji su obučeni u inostranstvu. Poslastičarski zanat odavno prevazilazi zanatsku delatnost i odlučno korača putem primenjene umetnosti. 

Sa željom da Vaš boravak u našem restoranu bude prelepo iskustvo koje ćete dugo pamtiti naše ljubazno i profesionalno osoblje, uvek Vam stoji na usluzi.

 
Radno vreme:
Ponedeljak - subota: 08-23h
Nedeljom ne radimo