Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
NAUTILUS TRAVEL

NAUTILUS TRAVEL

Turističke agencije Beograd

Korisne informacije


Turstička agencija Nautilus nalazi se na Novom Beogradu u ulici Jurija Gagarina 227 u Beogradu. Naš najveći uspeh je Vaš odmor iz snove i brojni pozitivni utisci koje nam prenesete kada se vratite sa istog.

Najveće zadovoljstvo nam pričinjava činjenica da smo posrednici između Vas i Vama željene lokacije, bilo da je u pitanju letovanje, zimovanje, proslava Nove godine ili poseta nekoj turističkoj destinaciji.

Turstička agencija Nautilus konstantno se trudi da svojim putnicima obezbedi najudobnija putovanja po najpovoljnijim cenama. Ono čime se mi prevenstveno bavimo jeste prodaja turističkih aranžmana u našoj zemlji i inostranstvu, kao i kongresnim turizmom.

Vrhunskom saradnjom sa renomiranim imenima iz sveta turizma, od svog osnivanja pa sve do danas uspeli smo da izgradimo dobru reputaciju i postanemo agencija od poverenja. Cilj našeg rada i ono čemu težimo jeste da Vama pružimo najbolju uslugu prevoza i smeštaja u zemljama širom sveta i gradovima u našoj zemlji.

Okrenuti smo isključivo ka željama, zahtevima i potrebama naših cenjenih putnika i u tom pravcu kreiramo našu poslovnu politiku.

Vaše zadovoljstvo našom uslugom i želja da ponovo putujete sa nama, su naša najbolja preporuka koja čini da se osećamo uspešnima u svom poslu. Takođe bavimo se i prodajom avio karata za destinacije širom sveta, uslugama rent a cara, organizacijom grupnih putovanja, kao i kongresnim turizmom. Obezbeđujemo Vam jeftine avio karte do željenih mesta za Vaše letovanje, zimovanje ili turističku posetu od par dana.

PONUDA ZIMA

Zimovanje na najatraktivnijim destinacijama po Evropi i skijanje na najboljim skijalištima Austrije, Francuske, Italije, Bugarske ili Slovenije dostupno Vam je putem turističke agencije Nautilus. Predivni planinski predeli, vrhunski opremljene ski staze i prijateljski raspoloženi domaćini koji naše putnike uvek rado dočekaju i smeste u svojim hotelima jedni su od brojnih razloga zašto da se opredelite za zimovanje sa agencijom Nautilus. Grupna putovanja koja organizujemo omogućiće Vam da steknete neke nove prijatelje, upoznate možda novu ljubav i svakako provedete kvalitetno vreme u dobrom društvu. Nudimo Vam i vrlo jeftine avio karte do svih pomenutih destinacija.

Pored ponude za zimovanje u drugim zemljama, ono što želimo posebno da istaknemo je smeštaj u ski centrima širom Srbije. Kopaonik, Zlatibor, Stara Planina koji svojim posetiocima nude nezaboravan provod i uživanje u lepoti prirode, svežem vazduhu, izvrsnoj hrani i vrhunskim ski stazama. Gostoprimstvo vlasnika hotela, vrhunska usluga i neponovljiv doživljaj deo su turističke privlačnosti koja Vas očekuje u skijalištima širom naše zemlje.

PONUDA EVROPSKIH GRADOVA

Tokom cele godine vodimo Vas u turističko razgledanje i posetu najlepšim gradovima Evrope. Pridružite nam se i otkrijte lepote zlatnog Praga, Beča, "kraljice Dunava" Budimpešte, veličanstvenu Barselonu, Veneciju, carski Istanbul i mnoge druge gradove na jedinstven i vrlo zanimljiv način. Plan i program putovanja usklađeni su sa potrebama putnika kako bi istima obezbedili najviši vid komfora i udobnosti pri vožnji i boravku u gradovima širom Evrope. Prestonice svih većih država u našem regionu na dohvat su Vam ruke i pozivaju Vas da se upoznate za njihovim lepotama i znamenitostima. Bilo da se opredelite za putovanje u letnjem periodu, zimskom, jesenjem, proletnjem ili za Novu godinu, sigurni smo da ćete od mnoštva destinacija koje smo Vam pripremili izabrati neku po Vašem ukusu i uživati u svakom trenutku.

Kontakt Informcije:

Adresa: Jurija Gagarina 227
Mobilni: 063/833-1244

Foto

NAUTILUS TRAVEL Turističke agencije Beograd
NAUTILUS TRAVEL Turističke agencije Beograd
NAUTILUS TRAVEL Turističke agencije Beograd