Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
BAGO - PROFESIONALNA OPREMA ZA UGOSTITELJSTVO

BAGO - PROFESIONALNA OPREMA ZA UGOSTITELJSTVO

Ugostiteljska oprema Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota 08:00 - 14:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 512, 55, 58, 88

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


 

Predstavljamo Vam naše preduzeće Bago d.o.o. kao i asortiman naših proizvoda u nadi da ćemo Vam na taj način pomoći da opremite Vaš objekat savremenom i izuzetno kvalitetnom profesionalnom ugostiteljskom opremom.

Naše preduzeće "Bago" d.o.o. već dugi niz godina posluje uspešno sa vodećim italijanskim proizvođačima profesionalne ugostiteljske opreme, sitnog inventara, toplih napitaka i espresso kafe. Imamo veliko iskustvo u opremanju svih vrsta objekata, s obzirom da smo do sada opremili veliki broj ne samo ugostiteljskih objekata, već i pekara, poslastičarnica, mesara, supermarketa, kao i različitih ustanova.

Aparati za espresso kafu, ledomati, aparati za domaćinstvo, samoposlužni aparati i sva profesionalna ugostiteljska oprema, samo su deo širokog asortimana kojim raspolažemo.

Trudimo se da naša usluga bude brza i kvalitetna zbog čega smo organizovali sopstveni prevoz robe iz fabrika u Italiji. Takođe imamo i vozni park koji čine automobili, dostavna, servisna i prezentaciona vozila, tako da smo u mogućnosti da klijentima dostavimo svu traženu robu i profesionalnu ugostiteljsku opremu.

Osim toga, naše preduzeće ima sopstveni servis koji pruža usluge našim klijentima u kratkom vremenskom periodu.

Uvođenje HACCP sistema prirodan je korak na putu poverenja i pouzdanosti prema našim klijentima.

Prilikom uvoza ugostiteljske opreme opreme pratimo kretanja na svetskom tržištu, kako u pogledu dizajna tako i u pogledu tehničkih unapređenja u nameri da našim kupcima obezbedimo ugostiteljsku opremu koja po izgledu i kvalitetu odoleva izazovima 21. veka.

Kafa i topli napici

Osim izloženog Bago d.o.o. uvozi i vrši distribuciju espreso kafe Amigos koja ima dobar kvalitet, a istovremeno nisku cenu. Takođe u ponudi je i italijanska espreso kafa FORTE izuzetnog kvaliteta što potvrđuju i brojni zadovoljni klijenti.

Pored toga u ponudi preduzeća je i topla čokolada FORTE u šest različitih ukusa i to crna, lešnik, bela, narandža, amareto i love potion chok. Izuzetan ukus pruža zadovoljstvo velikom broju zadovoljnih potrošača, ali i vlasnicima restorana i kafića koji je imaju u ponudi.

Osim toga, Bago d.o.o u ponudi ima i široku paletu visokokvalitetnih čajeva MILFORD.

Foto

BAGO - PROFESIONALNA OPREMA ZA UGOSTITELJSTVO Ugostiteljska oprema Beograd

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate