Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
BILLCOM DOO

BILLCOM DOO

Ugostiteljska oprema Beograd

Korisne informacije


Kompanija Billcom bavi se razim delatnostima u oblasti distributiranja proizvoda firmi za prehrambenu industriju, kompanija za izradu bazena i kompanija za proizvodnju i prodaju reklamno rashladne opreme.

U domenu prehrane i sirovina za prehrambenu industriju, firma Billcom je zvanični distributer i predstavnik u našoj zemlji za tri velika imena iz ove oblasti u svetu:

Kompanija “Conesa” iz Španije

Od 2000 godina smo generalni zastupnici i distributeri španske firme Conesa za teritoriju Balkana, najvećeg evropskog proizvodjača koncentrovanog paradajza, paradajz praha i paradajz smese za pizza sosove. Firma Conesa se bavi proizvodnjom koncentrovane paradjz paste, koja se koristi kao baza za proizvodnju kečapa i paradajz preliva, paradajz prah koji koristimo kao dodatak supama i čorbama, pizza sosove koji služi kao baza za sosove za pizzu i špagete.

Tako već duži niz godina isporučujemo paradajz prah za firme NESTLE, PODRAVKA, YUMIS, TAKOVO, SOKO ŠTARK... koje koriste ovaj proizvod kao bazu i dodatak u proizvodnji supa i čorbi.

Kompanija “TERRA BEATA” iz Kanade

Kompanija “Atoka” iz Kanade

U našoj ponudi takodje možete naći i sušeno voće kanadsku brusnicu proizvodjača firme  “ATOKA”  i “TERRA BEATA”  čiji smo distributeri za region balkana. Brusnica je voće koje se koristi u konditorskoj industriji, u proizvodnji čajeva, napitaka i dr. sa veoma lekovitim dejstvom. Atoka je jedan od najvažnijih proizvodjaca brusnice u Kanadi.

Inovativne tehnologije, visoko iskusni kadrovi i distributivna mreža širom sveta pozicionira Atoku medju vodeće proizvodjace brusnice i u svetu. Svi proizvodi Atoke su odraz ka smislu inovacija, ka standardu kvaliteta u Kanadi, Sjedinjenim Državama i širom sveta. Sok od brusnice i sok od koncentrata su priznati od strane kupaca.

Sušene brusnice TERRA BEATA za čaj mlevene su jarko crvene boje i pune brusnica ukusa, i suprotno drugima, imaju svoju prirodnu boju,bez veštačkih sredstava i bilo kakvih dodataka. Služe kao sirovina za proizvodnju čaja od brusnice.

Kompanija “VIPRO” iz Makedonije

U našoj ponudi od 2005 godine takodje možete naći i preradjene proizvode od povrća makedonskog proizvodjača firme Vipro, vodećeg proizvodjača u Makedoniji ove vrste proizvoda.

Kao generalni distruibuteri za područje Srbije kod nas mozete naći:

  • Domaći ajvar
  • Domaći pindjur
  • Ljutenicu
  • Malidjano
  • Ljute paste

kao i sve druge proizvode od povrća preradjene i proizvewdene  na tradicionalan domaći način

Proizvodnja se ostvaruje na bazi starih tradiocionalnih domaćih recepata koristeći sirovinu najboljeg kvaliteta tako da finalni proizvod dobija originalan kvalitet i ukus, pri tome primenjujući sve domaće ino standarde vezano za kvalitet i norme vezane za ovu vrstu proizvoda.

IZRADA BAZENA

Ne samo spas tokom vrelih letnjih dana već i jedna zdrava i blagotvorna aktivnost za čitavu porodicu, plivanje u bazenima sigurno će poboljšati Vaše celokupno zdravlje i kondiciju a preporučuje se i u terapiji posle povreda i gubitku telesne težine, kao i kao forma vežbe za ljude koji inače imaju teškoće u kretanju.

Nekada su lični bazeni bili pojam i luksuz za obične ljude, ali uz našu pomoć to je danas veoma realna mogućnost za sve one koji poseduju neku vrstu okućnice ili prostora za njih - uz napredne montažne tehnike i naše prilagodljivosti svim terenima, obično možemo pronaći neko rešenje po povoljnim cenama.

U ovom cilju naša kompanija Billcom sarađuje sa jednim od svetskih lidera u izradi porodičnih bazena, francuskom kompanijom Aquilus Piscines. Bazeni u njihovoj ponudi su pouzdani i prilagodljivi i mogu se veoma jednostavno postaviti za samo par dana. Imate izbor između 15 osnovnih modela, kao i preko 200 hiljada varijacija kada je reč o dubini, veličini, bojama, dodatnoj opremi, PVC lajneru i drugim mogućnostima da biste zaista bili u stanju da napravite bazen svojih snova.

REKLAMNO RASHLADNA OPREMA

U saradnji sa kompanijom FALEY, kompanija Billcom nudi ogroman izbor rashladnih uređaja i tehnologije za brojne namene poput proizvodnje i čuvanja smrznutih proizvoda, sladoleda, ali i u medicinskoj i drugoj primeni.

Iz ponude izdvajamo:
- Vitrine za caffe barove
- Medicinski frižideri
- Rashladne vitrine za vino
- Rashladne vitrine za piće
- Mini rashladne vitrine
- Aparati za hlađenje vode
- Rashlađivači za banke krvi
- Automat mašine

 

Foto

BILLCOM DOO Ugostiteljska oprema Beograd
BILLCOM DOO Ugostiteljska oprema Beograd
BILLCOM DOO Ugostiteljska oprema Beograd
BILLCOM DOO Ugostiteljska oprema Beograd
BILLCOM DOO Ugostiteljska oprema Beograd
BILLCOM DOO Ugostiteljska oprema Beograd
BILLCOM DOO Ugostiteljska oprema Beograd
BILLCOM DOO Ugostiteljska oprema Beograd
BILLCOM DOO Ugostiteljska oprema Beograd