BRANZUKA OPREMA ZA UGOSTITELJSTVO

Ugostiteljska oprema Beograd

Adresa: Miloja Zakića 8, Čukarica
Beograd Telefon: 011/238-1367, 063/572-684
E-mail: branzuka@gmail.com
Sajt: www.branzuka.com

4.5/ 5stars

Branzuka je kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom opreme za ugostiteljstvo. Nudimo Vam širok asortiman proizvoda izrađenih od najkvalitetnijeg stakla koje u sebi ne sadrži olovo, ni teške metale. Pored toga, naši proizvodi su atraktivnog dizajna i savršene prozirnosti. Kod nas ćete pronaći čaše, bokale, dekantere, posude, pepeljare, svećnjake, sveće i još mnogo toga.
U naš kvalitet i poslovnost do sad su se uverili K-2, Madera, Franš, Rubin, hoteli Moskva, Babe, Orašac i Leopold iz Novog Sada, čuveni vinar Mija Radovanović i mnogi drugi.

U ponudi imamo:

- čaše
- tanjire
- stolnjake
- posuđe
- escajg
- čaše za sladoled

Sa ponosom ističemo da su se zahvaljujući nama, na domaćem tržištu, po prvi put pojavile čaše brenda KROSNO SA koje su dizajnirane po najnovijim svetskim trendovima, a koje u sebi ne sadrže olovo, ni teške metale, te je svaka konzumacija pića iz ovih čaša pravo zadovoljstvo.

Takođe, naša kompanija, izdvaja iz ponude Barelli čaše koje se ne lome, a čija potvrda kvaliteta stiže sa 49. međunarodnog sajma turizma 2007. u Novom Sadu, gde su Barelli čaše dobile zlatnu medalju za kvalitet.