Zatvori
Vremenska prognoza Beograd 24 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 24 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
VINO DML Vinoteke, wine shop Beograd translate.Član 5 godina

VINO DML

Vinoteke, wine shop Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 20:00
Utorak 10:00 - 20:00
Sreda 10:00 - 20:00
Četvrtak 10:00 - 20:00
Petak 10:00 - 20:00
Subota 09:00 - 20:00
Nedelja 09:00 - 20:00

GSP

  • Autobus: 25, 25P, 26

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Dostava

Vinoteka „Vino“ nalazi se na Vračaru, u Mutapovoj ulici broj 55, kod Kalenić pijace. Nedavno otvorena vinoteka smeštena je na veoma atraktivnoj lokaciji u gradu i svojim sugrađanima na jednom mestu pruža mogućnost kupovine najkvalitetnijih vina, po veoma pristupačnim cenama. Kupovina vina u našoj vinoteci predstavlja sam početak Vašeg upoznavanja sa vinima različitih ukusa, bez kojih ubrzo nećete moći da zamislite Vaša slavlja, romantične večeri i druge važne prilike.

U prijatnom ambijentu naše vinoteke nudimo Vam oko stotinak etiketa probranih vina i rakija iz Srbije, kao i vina iz celog sveta. Ljubiteljima pre svega, dobrog vina, a takođe i ponajboljih rakija, kao i svima onima koji to tek treba da postanu omogućili smo da probaju vina najrazličitijih sorti, kako za poznavaoce istančanog ukusa, tako i za sve Vas koji bi da saznate nešto više o vinskoj kulturi i kulturi uživanja u vinima. Domaća i inostrana vina izložena na našim policama odlikuju se izuzetnim kvalitetom, o kom dovoljno govore pozitivne kritike naših cenjenih kupaca.

Okruženi vinima i svih regiona Srbije, od velike Hoče do Bačkih vinograda, možete takođe dobiti i osnovne informacije o stilovima vina i vinskih sorti. Sa nastojanjem da u Vama probudimo interesovanje za postupkom pravljenja vina, prepoznavanja određene sorte i uživanjem u vrhunskim ukusima koja plene sva čula, svakodnevno upotpunjujemo našu ponudu vina.

Crna, bela, roze i penušava vina iz naše ponude, domaćih i stranih proizvođača savršen su poklon za Vama dragu osobu, bilo da se radi o rođendanu, godišnjici braka, slavi ili nekom drugom važnom datumu. Vrhunska vina za poklon koja kod nas možete pronaći naznačiće onom kome ih poklanjate Vašu želju da ovim znakom pažnje pokažete Vašu naklonost prema toj osobi i dobar ukus koji posedujete.
Pozivamo Vas da svratite do nas i zajedno sa brojnim ljubiteljima vina budete pobornici kulture uživanja u vinu. Pronađite u našem asortimanu vina različitih ukusa, koja će zagolicati Vašu maštu. Biće nam izuzetno zadovoljstvo da Vas upoznamo sa vinima koja se sve češće nalaze na trpezama najpoznatijih restorana i elitnih okupljanja širom sveta.

Foto


Vrste plaćanja

Kartice