HEMA-KHEYA-NEYE - ZDRAVA HRANA

Zdrava hrana Beograd

Adresa: Hilandarska 24
Beograd Telefon: 011/334-5322
E-mail: hemaradnja@gmail.com
Sajt: www.hemakheyaneye.rs

4.5/ 5stars

Organske žitarice, voće i povrće, raw food, makrobiotika

Hema-Kheya-Neye („Kapetan zlatnog broda“) je prodavnica zdrave hrane osnovana 1999. sa idejom da ponudi kupcima proizvode koji blagotvorno utiču na zdravlje, kao i da doprinese promovisanju zdravog životnog stila koji je jedan od preduslova za sreću. Bogata ponuda artikala nije jedino što možete naći kod nas. Stvorili smo mirnu oazu u centru grada u kojoj može da se doživi opuštajuća i prijateljska atmosfera, kao i da se dobije obilje edukativne literature, vrednih informacija, besplatnih konsultacija i saveta. Mi znamo šta i zašto prodajemo i ovde nećete doći u situaciju da prodavac ne može da Vam pruži tačnu i pouzdanu informaciju o proizvodu koju nudi.

U ponudi imamo bogat izbor sertifikovanog organskog voća, povrća, žitarica, semenki, mahunarki, koštunjavih plodova. Za one koji se hrane makrobiotički, imamo celu paletu artikala dva vodeća svetska proizvođača makrobiotike, Muso i Mitoku. Imamo bogat izbor kvalitetnih pakovanih namirnica (grickalica, slatkiša, energetskih i musli barova) koje mogu da konzumiraju oni koji su na sirovoj ishrani (raw food). Imamo poslastice bez šećera, namirnice za bezglutensku ishranu, biljne alternative za mleko, i mlečne proizvode.

Takođe, nudimo veliki broj dijetetskih suplemenata, eteričnih ulja, ajurvedskih preparata, prirodne kozmetike, ekoloških sredstava za higijenu.

U svom programu posebno ističemo mugi miso, tamari soja sos, umeboši šljive i sirće vrhunskog proizvođača makrobiotike „Muso“, ovsene mekinje i pahuljice nemačke kompanije „Fortin“, kao i himalajsku kristalnu roza so, koja se smatra najkvalitetnijom na planeti.

U našoj prodavnici možete dobiti nutricionističke i makrobiotičke konsultacije o čijem rasporedu ističemo obaveštenje u prodavnici i na našem web sajtu.

Dobro došli u Hilandarsku 24! Otvoreni smo radnim danom od 8:30 do 20h, a subotom od 9 do 15 h.

Posetite našu internet prodavnicu na
www.hemakheyaneye.rs

e-mail: hemaradnja@gmail.com