DAG ZLATARA

Zlatare Beograd

Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10, lokal 9 NP // Jurija Gagarina 153/8, TC Piramida, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/3184-150 // 063/114-52-03
E-mail: orodag@gmail.com

4/ 5stars

DAG ZLATARSKA RADNJA
DIAMOND AND GOLD


Zlatara Dag sa sedištem u Bulevaru Mihajla Pupina 10, YBC i poslovnom jedinicom: Prodavnica nakita Zlatara Dag u Jurija Gagarina 153/8, TC Piramida na Novom Beogradu.

Svojim 40-godišnjim iskustvom uspešno posluje. Svim klijentima koji žele izradu po porudžbini, modela nakita koji su sami osmislili ili zamislili, radionica Dag, sa svojim zlatarskim majstorima, alatima i mašinama je uvek na raspolaganju.

Zlatarska radnja Dag ima uvek u ponudi raznovrsne artikle kao što su:

- Prstenje od zlata i srebra, vereničko prstenje, brilijantsko prstenje, prstenje sa cirkonima, poludragim i dragim kamenjem, dijamantsko prstenje, prstenje od plemenitog čelika, kao i prstenje neobične, specifične, unikatne izrade.

- Burme  su zastupljene sa velikim brojem uzoraka i mogu se probati, po želji biti šire, uže, pliće, dublje, anatomske, ravne, poluoble i napraviti prema zamisli i želji kupca, apsolutne ručne izrade od punih materijala zlata ili srebra.

- Narukvice

- Ogrlice

- Privesci

- Naušnice (minđuše)

- Razni predmeti od plemenitih metala, žutog, belog i roze zlata, srebra, rodiniranog srebra, čelika sa pozlatom, vrhunskog kvaliteta i prestižnog dizajna, raznovrsnih stilova od klasičnog do alternativno modernog.

Zlatara Dag radi sve popravke i prepravke Vašeg nakida, kao i otkup istog.

Pored sopstvene izrade u maximalno opremljenoj radionici, uvozimo i određeni asortiman nakita iz Italije.
To su brendovi koji su veoma popularni u celoj Evropi i svetu, autentičnog italijanskog dizajna i čuvene made in Italy izrade (Boccadamo, Ti Sento, Misaki, Comete,...)

Dugogodišnje iskustvo i apsolutna dominacija u odabiru atraktivnih stilova nakita izdvajaju naš asortiman.

Možete kupiti prelep poklon za ekonomičnu cenu, obradovati sebe ili bliske osobe, jer brilijant ima snagu da izrazi najdublju i najiskreniju emociju, odluku, izbor, davanje, strast, poverenje, zadovoljsto i život sa voljenim bićima.

Telefon:
011/318-4150, 063/114-5203
orodag@gmail.com