Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ZLATARSTVO

ZLATARSTVO

Zlatare Beograd

Korisne informacije


Stručna obrada materijala, nove tehnologije i precizna izrada odlikuju ovaj porodični posao započet pre više od 30 godina i kao rezultat daju tehnički i estetski kvalitetan komad nakit, koji parira svetskim trendovima.

Pred Vama se otvara čitava paleta raskošnih modela izuzetno dizajniranog nakita, od tradicionalnog i konzervativnog do modernog, trendi i nesvakidašnjeg, prilagođeno svim prilikama i dostupno svima.

Zastupljene su sve vrste nakita ručne i mašinske izrade:
- prstenje - od najjednostavnijih modela sa jednim kamenom, do masivnih komada zahtevnije izrade sa livenim i ručno fasovanim dragim, poludragim kamenjem, biserima i cirkonima,
- naušnice - od jednostavnih karika, pa sve do ekskluzivnih minđuša sa poludragim, dragim kamenjem i biserima,
- ogrlice i lanci - najrazličitijih radova i dužina,
- narukvice - od klasičnih modela i standardnih radova, preko čvrstih i masivnih, do onih modernijih cirkonskih varijanti, ili u kombinaciji sa kaučukom .
- broševi i privesci - sa dragim, poludragim kamenjem, biserima, ili pečenim emajlom i to u belom, žutom, roze zlatu, kao i kombinaciji ovih boja. Nezaobilazan je dečiji program u kombinaciji zlata sa pečenim emajlom u boji ili kaučukom.

Za one koji su se odlučili da svoju lepšu polovinu zauvek zadrže uz sebe, nudimo širok asortiman vereničkog prstenja u belom i žutom zlatu, kako tradicionalnijeg tako i modernijeg dizajna, sa prirodnim kamenjem najfinije obrade. U svojoj kolekciji posedujemo preko pedeset modela burmi, isključivo ručno rađenih, od čuvenih engleskih, preko burmi u tri boje zlata, do modernih četvrtastih, ili masivnih burmi od belog zlata sa brilijantima. Po želji, svaki model može biti anatomski oblikovan iznutra, i imati gravuru sa unutrašnje ili spoljašnje strane.

Pored burmi, nudimo izuzetan izbor kompletnog nakita za venčanja, od elegantnih ogrlica, preko narukvica i naušnica, do dugmadi za košulje.

Veooma je bitno napomenuti da vršimo usluge svih vrsta popravki, otkupa zlata, izrade po narudžbini (uz stručne konsultacije naših majstora), procene nakita, kao i bezbolno bušenje ušiju.

Ono što jeste sigurno je to da u zlatari Zlatarstvo možete pronaći svaki detalj koji će pomoći u kreiranju vašeg imidža. I više od toga, sasvim sigurno ćete biti iznenađeni komadima nakita koji prevazilaze Vaša očekivanja. Uz ljubazno osoblje i stručne savete pronaći ćete nešto za sebe, ali i za poklon po kojem će vas sigurno pamtiti.

Ukoliko ni to ne zadovolji vaše prefinjene ukuse, izazovite nas svojim idejama, nećete biti razočarani.

Čekamo Vas...

Sa poštovanjem, Vaša zlatara Zlatarstvo Beograd.

Foto

ZLATARSTVO Zlatare Beograd
ZLATARSTVO Zlatare Beograd
ZLATARSTVO Zlatare Beograd
ZLATARSTVO Zlatare Beograd