ZLATARSTVO

Zlatare Beograd

Adresa: Braće Jugović 23, Stari grad // Karađorđeva 97 // Čika Ljubina, Valjevo
Beograd Telefon: 011/3374-309 // 014/232-684 // 014/238-984
E-mail: anajestrovic@yahoo.com

4.5/ 5stars

Stručna obrada materijala, nove tehnologije i precizna izrada odlikuju ovaj porodični posao započet pre više od 30 godina i kao rezultat daju tehnički i estetski kvalitetan komad nakit, koji parira svetskim trendovima.

Pred Vama se otvara čitava paleta raskošnih modela izuzetno dizajniranog nakita, od tradicionalnog i konzervativnog do modernog, trendi i nesvakidašnjeg, prilagođeno svim prilikama i dostupno svima.

Zastupljene su sve vrste nakita ručne i mašinske izrade:
- prstenje - od najjednostavnijih modela sa jednim kamenom, do masivnih komada zahtevnije izrade sa livenim i ručno fasovanim dragim, poludragim kamenjem, biserima i cirkonima,
- naušnice - od jednostavnih karika, pa sve do ekskluzivnih minđuša sa poludragim, dragim kamenjem i biserima,
- ogrlice i lanci - najrazličitijih radova i dužina,
- narukvice - od klasičnih modela i standardnih radova, preko čvrstih i masivnih, do onih modernijih cirkonskih varijanti, ili u kombinaciji sa kaučukom .
- broševi i privesci - sa dragim, poludragim kamenjem, biserima, ili pečenim emajlom i to u belom, žutom, roze zlatu, kao i kombinaciji ovih boja. Nezaobilazan je dečiji program u kombinaciji zlata sa pečenim emajlom u boji ili kaučukom.

Za one koji su se odlučili da svoju lepšu polovinu zauvek zadrže uz sebe, nudimo širok asortiman vereničkog prstenja u belom i žutom zlatu, kako tradicionalnijeg tako i modernijeg dizajna, sa prirodnim kamenjem najfinije obrade. U svojoj kolekciji posedujemo preko pedeset modela burmi, isključivo ručno rađenih, od čuvenih engleskih, preko burmi u tri boje zlata, do modernih četvrtastih, ili masivnih burmi od belog zlata sa brilijantima. Po želji, svaki model može biti anatomski oblikovan iznutra, i imati gravuru sa unutrašnje ili spoljašnje strane.

Pored burmi, nudimo izuzetan izbor kompletnog nakita za venčanja, od elegantnih ogrlica, preko narukvica i naušnica, do dugmadi za košulje.

Veooma je bitno napomenuti da vršimo usluge svih vrsta popravki, otkupa zlata, izrade po narudžbini (uz stručne konsultacije naših majstora), procene nakita, kao i bezbolno bušenje ušiju.

Ono što jeste sigurno je to da u zlatari Zlatarstvo možete pronaći svaki detalj koji će pomoći u kreiranju vašeg imidža. I više od toga, sasvim sigurno ćete biti iznenađeni komadima nakita koji prevazilaze Vaša očekivanja. Uz ljubazno osoblje i stručne savete pronaći ćete nešto za sebe, ali i za poklon po kojem će vas sigurno pamtiti.

Ukoliko ni to ne zadovolji vaše prefinjene ukuse, izazovite nas svojim idejama, nećete biti razočarani.

Čekamo Vas...

Sa poštovanjem, Vaša zlatara Zlatarstvo Beograd.