Zatvori
Vremenska prognoza Beograd 24 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 24 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
MEDICINSKI MAGNETI INSTITUT MIHAJLO PUPIN Akupunktura Beograd translate.Član 5 godina

MEDICINSKI MAGNETI INSTITUT MIHAJLO PUPIN

Akupunktura Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Dostava

Sajt  http://www.magnetipupin.com/sr/  predstavlja internet prodavnicu putem koje se mogu poručiti medicinski magneti Instituta Mihajlo Pupin-PIEZOTEHNOLOGIJA doo. Osnovna delatnost našeg sajta je prodaja medicinskih i industrijskih magneta Instituta Mihajlo Pupin-PIEZOTEHNOLOGIJA DOO, a putem sajta se možete informisati o svim karakteristikama naših proizvoda, kao i njihovim cenama.

Institut Mihajlo Pupin se od 1983. godine bavi proizvodnjom medicinskih magneta, a svi magenti koji se nalaze u našoj ponudi su ispitani od strane Vojnomedicinske akademije pod brojem 1600_2/83.

Magnetoterapija je bezbolna, jednostavna i bez neželjenih efekata i reakcija, ukoliko se koriste dozvoljena magnetna polja tokom tretmana. Intezitet magnetih polja proizvoda koji se nalazi u našoj ponudi iznosi 600 Gauss (60mT) i saglasan je sa normativima Svetske zdravstvene organizacije.

Sajt http://www.magnetipupin.com/sr/  nudi Vam veliki izbor proizvoda:

- Fizikalna terapija 
- Magnetna akupunktura
- Lečenje hemoroida
- MAGNETOPLAG 
- Anticelulit trenerka  
- Proširene vene i kapilari
- Akma papuče sa magnetima

Magnetne papuče Instituta Mihajlo Pupin svojom konstrukcijom utiču da se stopala, kao i celo telo, postave u anatomski pravilan položaj.

Efekti:

- Pozitivan uticaj na ravna stopala, bol u stopalima i nogama
- Pravilan položaj kičme
- Smanjuje se problem sa čukljevima
- Poboljšanje periferne cirkulacije
- Postavljanje tela u anatomski položaj
- Dugotrajna akupresura tabana sa magnetima AKMA
- Olakšava dugotrajno hodanje i stajanje

Upotreba: Papuče sa magnetima se koriste za stimulaciju rada untrašnjih organa, korekciju telesne težine (smanjenje), protiv bolova u zglobovima, stresa, nervoze, depresije, loše cirkulacije (hladna stopala), zamora i nesanice. Već na početku upotrebe dolazi do povećanja energetskog nivoa i boljeg opšteg stanja organizma kao i postepene eliminacije bola. Keramički magneti AKMA imaju neograničenu garanciju kada je reč o njihovom magnetnom delovanju, fizičkim i hemijskim osobinama. Apsolutno su postojani u svim uslovima.

MAGNETOPLAG je efikasno sredstvo za lečenje HEMOROIDA (ŠULJEVA) koji zahvaljujući višepolnom magnetnom polju izaziva brzi prestanak endema, tromboziranih čvorića i povlačenje upornog zapaljenskog procesa.

Magnetni preparat MAGNETOPLAG predstavlja terapeutsko sredstvo za trajnu, blagu i produženu stimulaciju rektuma u lečenju hemoroida (šuljeva), nakon isključivanja mogućnosti karcinoma debelog creva. Primenom ovog proizvoda reguliše se protok krvi kroz venski sistem završnog dela debelog creva, uz produženo dejstvo i posle primene, smanjuje se bolna nelagodnost i otklanja svrab u predelu rektuma.

MAGNETOPLAG se upotrebljava pri lečenju hemoroida (šuljeva), akutnih hemoroidnih obolenja, nekontrolisanog kvašenja rektuma i svraba u predelu rektuma.

Korišćenje ovog proizvoda je potpuno bezbedno, ali nije preporučljivo za osobe: ugrađenim pejsmejkerom, metalnim implantima u karličnom predelu (veštački kukovi, sprave za koncentraciju u materici), posle operativnih zahvata i u toku trudnoće.

Ukoliko imate problema sa bolovima u leđima, odnosno bolovima u kičmi,  preporučujemo Vam Magnetni Sistem za leđno-lumbalnu regiju link : http://www.magnetipupin.com/sr/shop/magnetni-sistem-za-ledno-lumbalnu-regiju/ koji suzbija tegobe i bolove nastale usled:

- Reume
- Osteoporoze
- Mišićnih spazama
- Lumbalne išijalgije
- Nedostatka cirkulacije

Ovakvom magnetnom stimulacijom ostvaren je kombinovani efekat dejstva statičkog magnetnog polja i stimulacije akupunkturnih tačaka. Zahvaljujući tome dolazi do značajnog poboljšanja cirkulacije, opuštanja mišića, gubitka bola i pozitivnog uticaja na opšte zdravstveno stanje.

Magnetni Sistem za koleno link : http://www.magnetipupin.com/sr/shop/magnetni-sistem-za-koleno/ suzbija bolove i tegobe nastale usled:
- Hematoma
- Otoka
- Reume
- Osteoporoze
- Nedostatka cirkulacije
- Mišićnih spazama

Magnetno polje relaksira kapilarne sudove, okolne mišice i konektivna tkiva, omogućavajući povećani protok krvi čime se odstranjuje bol i upala, podstičući ubrzano zarastanje. Efekti magnetnog polja naročito su izraženi kod preloma i naprsnuća kostiju, jer njegovo delovanje stvara strujna polja koja stimulišu brže zarastanje kostiju.

Magnetoterapija  je našla primenu kod svih bolesti krvnih sudova (hipertenzija, angina pectoris, infarkt srca, šlogovi), kao i kod mnogih drugih bolesti koje imaju komplikacije na krvnim sudovima (kao što je šećerna bolest).

R-MAG –uređaj  protiv kamenca u vodi i cevima

Institut Mihajlo Pupin Piezotehnologija doo se bavi proizvodnjom  magneta za trajno rešenje problema kao što su  : kamenac u vodi, kamenac u cevima, kamenac u veš mašini, kamenac u bojleru, kamenac u industrijskim postrojenjima, kamenac u kotlovima, itd,

  • R-MAG uređaj magnetnom obradom sprečava stvaranje kamenca u vodi
  • R-MAG razgrađuje već formirani sloj kamenca
  • R-MAG uređaje izrađujemo za protoke od: 2 litra/sat do 200 m3/sat
  • R-MAG ne troši struju
  • R-MAG nema održavanje
  • R-MAG je potpuno ekološki proizvod

MAGNETNI SEPARATORI link : 

U svakom tehnološkom procesu gde se traži izdvajanje feromagnetnog materijala iz sirovina, neophodno je ugraditi separatore (izdvajače).

Separatori ne zahtevaju nikakvo održavanje, permanentni magneti su „večiti“, nema utroška električne struje.

Primena u: Fabrikama stočne hrane, silosima, mlinovima, za separaciju feromagnetnih čestica relativno velike mase, itd.
Proizvodi Institut Mihajlo Pupin-Piezotehnologija doo, telefon za informacije i poručivanje :
Tel: 011/ 317 39 54                   
Mob: 060/ 0 99 99 57


E-mail: info@magnetipupin.com

S POŠTOVANJEM,

MAGNETI PUPIN

 

            

Tagovi: Medicinski magneti instituta Mihajlo Pupin Beograd, Medicinski magneti, Magneti za kičmu, Magneti za koleno, Magneti za ledja, Anticelulit Mihajlo Pupin, Medicinski magneti, Magnetoplag, Magnetoplag cena, Lečenje hemoroida prirodnim putem, Reumatoidni artritis, Magnetne papuče,Institut Mihajlo Pupin telefon,  Papuče sa magnetima, Anatomske papuče sa magnetima, Bol u kolenu, Bol u kičmi i kukovima, Proširene vene i kapilari, kamenac u vodi, kamenac u cevima, kako se rešiti kamenca, separatori, magnetni separatori, bubnjasti separatori, resetkasti separatori, elektromagnetni separatori, češljasti separatori, cevni separatori