Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
DIETFOOD

DIETFOOD

Alternativna medicina Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 14:00
Utorak 08:00 - 14:00
Sreda 08:00 - 14:00
Četvrtak 08:00 - 14:00
Petak 08:00 - 14:00
Subota Po pozivu!
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 37, 50, 89, E5

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


DIJETETSKI SUPLEMENTI – SVE JE IZLEČIVO

Naš moto „Sve je izlečivo“ primenjiv je pod uslovom da ste spremni za odricanje zarad boljih životnih navika, osobito u vidu ishrane. Da biste uneli sve što Vam je potrebno da zadovoljite dnevne potrebe, ponekad je neophodno koristiti dijetetske suplemente. Najčešći elementi kojih ne unosimo dovoljno redovnom ishranom su LIPOSOMALNI VITAMIN C (natrijum askorbat+suncokretov lecitin), MAGNEZIJUM HLORID i vlakna radi aktivacije crevne flore. Najkvalitetniji dodatak ishrani kada je reč o vlaknima je naš IMUNOSTIMULATOR KOLON ČISTAČ.

Naša kompanija DietFood bavi se primarno distribucijom DIJETETSKIH SUPLEMENATA.

Uz sve naše proizvode dobijate iscrpna uputstva o njihovoj upotrebi, delovanju i načinu primene.

Nudimo sledeće proizvode:
- NATRIJUM (SODIUM) ASKORBAT
- LIPOSOMALNI VITAMIN C
- MAGNEZIJUM HLORID HEKSAHIDRAT
- NALTREXONE U niskim dozama (LDN)
- KOLON ČISTAČ – IMUNOSTIMULATOR

Svi naši proizvodi poseduju sve potrebne dozvole i preporučeni su kao ispomoć u tretiranju zdravstvenih problema poput: OSTEOPOROZE, RAKA, ARTRITISA, DIJABETESA, KARDIOVASKULARNIH PROBLEMA, OPSTIPACIJE, HEMOROIDA i raznih drugih, kao i naravno za opšte poboljšanje imuniteta.

Imamo solidnu saradnju sa apotekama, prodavnicama zdrave hrane, teratanama, veledrogerijama i sličnim ustanovama koje uz registraciju imaju dozvolu za trgovinu suplementima.

Naši dijetetski suplementi mogu postati važan element ne samo u tretiranju postojećih zdravstvenih problema već i u vidu prevencije. NAPRAVITE PRAVI IZBOR ZA VAŠE ZDRAVLJE.

Suplementi nisu zamena za pravilnu ishranu već kako im samo ime kaže tu su da nadomeste sve ono što ne unosimo u dovoljnoj meri redovnom ishranom a potrebno je našem organizmu.

Natrijum askorbat u liposomalnom obliku (vitamin C) je najočigledniji primer, ima ključnu funkciju u organizmu kao antioksidans i antistresor i jedan od važnijih elemenata u borbi protiv RAKA. Iskoristljivost našeg proizvoda iznosi do 95% za razliku od onog u prahu čija je oko 20%.

Redovan unos LIPOSOMALNOG VITAMINA C pomažete obnovu organizma zahvaljujući uvećanoj proizvodnji kolagena, zaustavljate aterosklerozu, obnavljate arterije, umanjujete rizik od srčanog udara i moždanog udara, povećavate sadržaj gvožđa u organizmu i sprečavate anemiju. Takođe pomažete u borbi protive akutnih i hroničnih infekcija i uspostavljate regularniji ciklus pražnjenja creva.

Naša kompanija DietFood je u ovom trenutku jedini distributer NATRIJUM ASKORBATA dok je u vidu distribucije istog u LIPOSOMALNOM obliku jedan od retkih registrovanih distributera u Evrope. Naš proizvod ne sadrži konzervans i ima relativno kratak rok trajanja do tri meseca uz čuvanje u frižideru.

Drugi suplement koga nam često manjka u redovnoj ishrani je MAGNEZIJUM HLORID HEKSAHIDRAT koji se ne može uneti u dovoljnoj količini i potrebno ga je uzimati kao suplement. Ima ulogu u više od 300 enzimskih procesa i rešava sve vrste kalcifikacija u organizmu tako što izvlači Kalcijum iz mekih tkiva i doprema ga natrag u zube i kosti.

Pored primene u kalcifikatima raznih tipova, takođe je vitalan mineral koji se uzima u borbi protiv RAKA ili u slučaju dijabetesa jer pospešuje delovanje prirodnog i veštačkog insulina.

Magnezijum ima zapažene rezultate kod:

- Održavanja trudnoće i dojenja
- Opstipacije (mada nije laksativ i ne prouzrokuje lenjost creva)
- Aritmije, povišenog krvnog pritiska i srčanih problema
- Depresije, napetosti, poremećaja sna, anksioznosti
- Prevencije migrena

Ukoliko kupujete MAGNEZIJUM HLORID za ličnu upotrebu uvek vodite računa o proizvođaču i poreklu jer na našem tržištu se javlja u raznim oblicima, od onih za posipanje puteva do sastojaka od kojih se pravi gel i ni jedan od njih nije registrovani dijetetski suplement. Nigari je posebno sumnjiv jer dolazi iz Japana gde kažu da je i zemlja u parkovima radioaktivna, tako da šta li je onda slučaj sa morem iz koga se vadi Nigari. Uvek pri kupovini zatražite da pogledate odobrenu deklaraciju od strane Farmaceutskog fakuleta, a ukoliko je ne poseduju nemojte kupovati taj Mg hlorid.

Za sada jedini registrovani MAGNEZIJUM HLORID HEKSAHIDRAT kao dijetetski supplement je “DietFood” Magnezijum hlorid.

Nitrilosid je još jedan element koga ne unosimo dovoljno od kada smo prestali da grickamo seme kajsije, jedemo proso i hranimo životinje belom detelinom. Po rečima onkologa Dr Čikarića objavljenim u časopisu RAK u septembru 2012.:

“Citostatici su ćelije raka u in vitro varijanti uništili in toto. Međutim, solidni maligni tumori, okruženi zdravim tkivima, reagovali su na hemoterapiju na neočekivan način.

U početku citostatskog tretmana dolazilo je do delimične regresije tumora. Nastavkom hemoterapije dolazilo je do progresije bolesti: ubrzane deobe ćelija raka, rasta primarnog tumora i infiltracije okolnih zdravih tkiva kao i metastatskog širenja u udaljene organe...”

Svi naši proizvodi poseduju registraciju u Ministarstvu zdravlja Srbije i prošli su sva testiranja i ispitavanja od strane Gradskog zavoda za Javno Zdravlje, Farmaceutskog fakulteta i VMA i dobili odobrenu deklaraciju.

Svaku terapiju teških zdravstvenih problema treba početi čišćenjem Colona, i to totalnim koje se može postići samo uz “Hidro-Kolon” terapiju u posebnim institucijama ili upotrebom našeg DietFood kolon regulatora koji nema istu upotrebu i efekat kao laksativ ili klistir već njegov efekat uzima maha kroz redovno pražnjenje creva.

Potpuno će regulisati rad Vašeg debelog creva tako što neguje crevnu floru i pomaže kod opstipacije i dijareje iako deluju kao suprotni problemi. Takođe je i odličan imunostimulator i pomoći će vam da izbacite suvišnu vodu iz organizma čak i kod ascita.

zseatovic@gmail.com

 

Foto

DIETFOOD Alternativna medicina Beograd
DIETFOOD Alternativna medicina Beograd
DIETFOOD Alternativna medicina Beograd