Zatvori
OGRADE I GELENDERI OD ALUMINIJUMA - KRAMIL Aluminijum i PVC Beograd

OGRADE I GELENDERI OD ALUMINIJUMA - KRAMIL

Aluminijum i PVC Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Izlazak na teren

KVALITETNA - BRZA I NAJPOVOLJNIJA izrada i montaža ograda i gelendera od aluminijuma.

CENA VEC OD 55e PO METRU DUŽNOM!

Vršimo ugradnju na teritoriji cele Srbije.

Naše višegodišnje iskustvo, korišćenje i ugradnja kvalitetnih materijala pružaju velike mogućnosti oblikovanja i prilagođavanja izgleda aluminijumskih ograda zahtevima naših klijenata.

Održavanje aluminijumskih ograda je svedeno na minimum, nema šmirglanja, nema farbanja.

Fabrička garancija na materijale koje mi ugrađujemo je 20 godina na tehnička oštećenja, a trajanje samog materijala je večno.

 Aluminijumski gelenderi i ograde  su u potpunosti otporni na sve klimatske uslove, prilagodljivi na svim mestima i ne zahtevaju održavanje. 

Mogu se kombinovati sa raznim vrstama materijala, staklom, drvetom, betonom i drugim, što znači da su mogućnosti dizajna vrlo velike. Dostupne boje su silver (visoki sjaj), silver (mat), bronzana (inox), zlatna, crna i dekor drveta. 

–   Alu ograde i gelenderi daju poseban i elegantan izgled prostoru u kome se nalaze, bez obzira da li se radi o poslovnom ili stambenom objektu unutra ili spolja. Ograde na stepeništu,  balkonu ili terasi se odlično uklapaju uz sve vrste podnih i zidnih enterijera. 

POZOVITE NAS! 062/384-667 

VAŠ KRAMIL

 


FAQ

Zašto baš proizvodi od aluminijuma?

Aluminijum je metal koji je treći najzastupljeniji element u prirodi, pa je lako doći do njega, te su mu cene prihvatljivije nego drugi metali. Takođe, aluminijum je veoma izdržljiv materijal i praktično mu nije potrebno nikakvo održavanje kako bi opstao.

Šta sve spada pod usluge Kramila?

Kramil radi izradu najkvalitetnijih aluminijumskih ograda, kapija i gelendera i montažom istih na lokaciji. Uz to, Kramil nudi garanciju na tehnička oštećenja i probleme u roku od 20 godina, dok je trajanje samog materijala večno.

Da li se može prilagoditi proizvod želji kupca?

Apsolutno. Ograde, kapije i gelenderi se prave po meri i želji kupca, uz vrhunski kvalitet. Izgleda završnog proizvoda se može prilagoditi mušteriji i po izgledu, obliku i materijalu; ne mora biti isključivo od aluminijuma.

Kako mogu kupiti proizvod koji mi treba?

Pozivom možete zakazati naš dolazak na lokaciju kako bi se napravile mere i kako bi se radnici i mušterije dogovorile oko početka rada i okvirne cene usluga. Možete zakazati termin i putem Instagram poruka.