Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
FISCHER

FISCHER

Antikvarnice Beograd

Korisne informacije


RASPRODAJA CERTINA I CALVIN KLEIN SATOVA.

Časovnici, merači vremena, najlepši ukrasi ruku, radnog i životnog prostora, drag poklon i statusni simbol. Vaši časovnici govore o Vama, Vašem stilu, ukusu, karakteru i podižu Vam ugled u okruženju, poput automobila.

Časovnici su neprikosnovene i nepodmitljive sudije u sportskim takmičenjima, naročito brzinskim nadmetanjima. Svima nama su pokretači i vodiči kroz život, počev od rođenja u toliko i toliko časova. Oni pokazuju vreme, dane, datume, mesečeve mene, mesece i najsavršeniji i godine. Tako ste permanentno informisani o vremenu. Mada je filozofsko pitanje – teče li vreme? U kosmičkom beskraju nikom nebi palo na pamet da određuje i meri vreme. Zemljina rotacija je najzaslužnija za postojanje časovnika. Taj ciklus smenjivanja dana i noći je omogućio dvadesetčetvoročasovnu organizaciju i raspodelu vremena.

Dakle vreme se meri časovnicima a časovnici svojom cenom. A cene su opet rastegljiv pojam, skupi i jevtini, kako za koga. Najskuplji prodati sat je bio džepni Patek Philippe po ceni od 55.000.000,00 USA$.

Da bi i Vama bili dostupniji časovnici, mi Vam poklanjamo polovinu tržišne vrednosti. Ostalo kupujete na tri rate.

Ako Vašu potrebu za časovnikom mogu da zadovolje švajcarska Certina i Calvin Klein opremljeni etinim mehanizmima i vrhunskog dizajna, onda ste dobrodošli  našu prodavnicu. Vidimo se i hvala Vam na poverenju.

Čarobni ukrasi – nakit se uglavnom odnose na žensku populaciju, mada ni otmeniji muškarci nisu zaostajali. Nakit je sredstvo ulepšavanja, udvaranja, dodvorivanja i podmićivanja, ali i zahvalnosti i poštovanja.  Poklanja se pri rađanju, krštenju, za rođendane, veridbe, venčanja, jubileje... Kićenje i ukrašavanje je opevano još u narodnoj poeziji, naročito kićenje neveste.

Zlato i srebro su neprikosnoveni materijali za izradu nakita. Ako im se dodaju dijamanti i drugo drago kamenje unda im se dodatno podiže vrednost i cena.

Da bi se kitili i oni siromašniji, proizvodi se i prodaje nakit pod nazivom bižuterija, pa uz dodatak cirkona ova vrsta nakita nalazi široku primenu.

Foto