Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AUTO CENTAR AUTOREPARACIJA

AUTO CENTAR AUTOREPARACIJA

Auto centri Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 09:00 - 14:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 58, 88, 512, 55

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

43.godine profesionalno se bavimo limarsko-lakirerskim uslugama na putničkim i lakim teretnim vozilima, i kotiramo se u samom vrhu pružalaca auto usluga.

Naš način poslovanja, uslovi koje nudimo, nepromenljiv kvalitet usluga, poštovanje ugovorenih rokova, stručnost, opremljenost i posvećenost izdvajaju nas iz mora prosečnih.

AUTOREPARACIJA je tu zbog Vas i Vaše zadovoljstvo je naša misija. Autoreparacija je kompletno i savremeno tehnički opremljen servis površine ~400m², sa parking prostorom od ~3 ara.

Kompletno i savremeno opremljen servis znači:

* uređena autolakirerska komora,
* šablon za popravku havarisanih vozila,
* mix za boju,
* profesionalno obučeno ljudstvo,
* maksimalno obezbeđenje,
* saradnja sa svih osiguravajućim kućama.

Posedovanje mixa za boju znači da smo profesionalno osposobljeni da napravimo boju za bilo koji model automobila svih proizvođača. Naše profesionalno obučeno ljudstvo redovno se usvršava i odlazi na doobuku. Uz to , prisutni smo na svim seminarima iz oblasti auto usluga, kao i na treninzima koloristike i upotrebe novih materijala. Maksimalno obezbeđenje podrazumeva alarmni sistem protiv krađe, požara i elementarnih nepogoda. U reparaciji vozila koristimo najkvalitetnije materijale. Na sve izvršene usluge dajemo pismenu garanciju od 1 godine. Nudimo posebne pogodnosti preduzećima, radi lakšeg i efikasnijeg održavanja vozila iz voznog parka.

Takođe, nudimo BESPLATNU procenu i defektažu štete na havarisanim vozilima, u našem servisu ako je vozilo u voznom stanju, ili na terenu ukoliko je vozilo nepokretno. Prateći nove trendove u tehnologiji, istu uslugu možemo izvršiti i putem slika poslatih e-mailom, pri čemu možemo garantovati samo za procenu štete koja se na slikama vidi. Kontaktirajte nas i saznajte koliko smo spremni da učinimo za Vas.

Radno vreme:
- radnim danima od 09:00 do 17:00 h
- subotom od 09:00 do 14:00 h

Foto