AUTO CENTAR AUTOREPARACIJA

Auto centri Beograd

Adresa: Ivo Lole Ribara 59, Železnik
Beograd Telefon: 063/269-150, 060/667-18-93
E-mail: autoreparacija@yahoo.com
Sajt: www.autoreparacija.com

4/ 5stars

43.godine profesionalno se bavimo limarsko-lakirerskim uslugama na putničkim i lakim teretnim vozilima, i kotiramo se u samom vrhu pružalaca auto usluga.

Naš način poslovanja, uslovi koje nudimo, nepromenljiv kvalitet usluga, poštovanje ugovorenih rokova, stručnost, opremljenost i posvećenost izdvajaju nas iz mora prosečnih.

AUTOREPARACIJA je tu zbog Vas i Vaše zadovoljstvo je naša misija. Autoreparacija je kompletno i savremeno tehnički opremljen servis površine ~400m², sa parking prostorom od ~3 ara.

Kompletno i savremeno opremljen servis znači:

* uređena autolakirerska komora,
* šablon za popravku havarisanih vozila,
* mix za boju,
* profesionalno obučeno ljudstvo,
* maksimalno obezbeđenje.

Posedovanje mixa za boju znači da smo profesionalno osposobljeni da napravimo boju za bilo koji model automobila svih proizvođača. Naše profesionalno obučeno ljudstvo redovno se usvršava i odlazi na doobuku. Uz to , prisutni smo na svim seminarima iz oblasti auto usluga, kao i na treninzima koloristike i upotrebe novih materijala. Maksimalno obezbeđenje podrazumeva alarmni sistem protiv krađe, požara i elementarnih nepogoda. U reparaciji vozila koristimo najkvalitetnije materijale. Na sve izvršene usluge dajemo pismenu garanciju od 1 godine. Nudimo posebne pogodnosti preduzećima, radi lakšeg i efikasnijeg održavanja vozila iz voznog parka.

Takođe, nudimo BESPLATNU procenu i defektažu štete na havarisanim vozilima, u našem servisu ako je vozilo u voznom stanju, ili na terenu ukoliko je vozilo nepokretno. Prateći nove trendove u tehnologiji, istu uslugu možemo izvršiti i putem slika poslatih e-mailom, pri čemu možemo garantovati samo za procenu štete koja se na slikama vidi. Kontaktirajte nas i saznajte koliko smo spremni da učinimo za Vas.

Radno vreme:
- radnim danima od 09:00 do 17:00 h
- subotom od 09:00 do 14:00 h