Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AUTO CENTAR RAŠIĆ

AUTO CENTAR RAŠIĆ

Auto centri Beograd

Korisne informacije

AutoGas servis Autocentar RAŠIĆ je osnovan 2000. godine i od samog starta se bavi ugradnjom autogas uređaja. U startu smo se opredelili za saradnju sa italijanskom kućom LOVATO Autogas, smatrajući njihov uređaj najkvalitetnijim na tržištu. U toku prve dve godine saradnje, na TNG (tečni naftni gas) je konvertovano blizu 1700 automobila, što je za rezultat dalo da AUTOCENTAR RAŠIĆ od 01.01.2003. godine postane prvi servis u Srbiji zvanično ovlašćen od strane LOVATO Autogas kompanije. 

U toku 2003. godine uspesi se nastavljaju i već 20.03.2003. godine udruženje novinara "AUTOMOBILSKI FORUM" dodeljuju AUTOCENTRU RAŠIĆ oskar Prestiža kao servisu za ugradnju autogas uređaja godine.
U toku 2003. godine postavljen je i rekord po broju ugrađenih uređaja i iznosi 987 konvertovanih vozila.

Naredna godina (2004.) predstavlja prekretnicu u razvoju LOVATO Autogas kompanije, pa samim tim i AUTOCENTRA RAŠIĆ. Na tržištu se pojavljuje najsavremeniji uređaj za sekvencijalno ubrizgavanje gasa LOVATO FAST , pa zahvaljujući njemu AUTOCENTAR RAŠIĆ potpisuje ugovor sa većinom uvoznika novih automobila, kako bi isti ostajali u fabričkoj garanciji, nakon ugradnje. Ugradnja autogasa i sekvencijalnih (sekvent) sistema postaje standard za sve automobile novije proizvodnje.

Godinu 2005. obelezavaju novi uspesi, jer je tokom godine na gas konvertovano oko 850 vozila, od čega čak njih 97 sa Demi Lovato FAST sistemom sekvencijalnim sistemom ubrizgavanja gasa. Sredinom septembra meseca je svečano proslavljena ugradnja u 4000-ti automobil.

Naredne 2006. godine saradnju proširujemo na još jednu, a po mnogim mišljnjima, i najveću italijansku kuću za proizvodnju autogasnih uređaja, LANDIRENZO. U toku godine je na gas konvertovano preko 900 automobila. AC Rašić na taj način postaje jedan od vodećih autogas servisa u regionu, pa se na ugradnju autogasa upućuju vozači iz većine okolnih zemalja.

U toku 2007. godine u ponudi imamo još jednog italijanskog proizvođača, a to je Tomasetto. Izuzetno povoljna cena i vrhunski kvalitet njihovih uređaja je doveo do toga da budu jedan od najprodavanijih modela. Ugradnja Tomasetto sekvencijalnih sistema za autogas postaje standard ugradnje za sve motore sa ubrizgavanjem benzina.

Godina 2008. je specifična po tome da su na prvom mestu po broju ugrađenih autogas sistema, sekvencijalni uređaji za ubrizgavanje gasa. U toku godine je na gas konvertovano oko 700 vozila, od toga sa sekvencijalnim sistemima 364 vozila.

Najuspešnija godina u dosadašnjem poslovanju servisa je svakako 2009 godina. Preko 85% od ukupno ugrađenih sistema čine sekvencijalni uređaji. Broj konvertovanih automobila sa uređajima za sekvencijalno ubrizgavanje gasa je 527 vozila, a ukupan prosek je oko 2 automobila dnevno.

Dana 14.04.2010. potpisan je ugovor sa preduzecem Euro Sumar o ugradnji autogas uređaja u sva Suzuki vozila, uz zadržavanje svih fabričkih garancija.

Servis je opremljen kako najsavremenijom opremom iz oblasti autogasa, tako i dijagnostičkom radnom stanicom.
STARGAS 898. Zahvaljujući ogromnim mogućnostima, koje ovaj aparat poseduje, u stanju smo da otkrijemo i uklonimo sve kvarove koje vaše vozilo ima na bilo kom elektronskom sklopu.

Ukoliko imate problem sa zaprljanim benzinskim ili gasnim brizgačima, u servisu AC Rašić posedujemo i aparat za čišćenje brizgača, a za sve naše mušterije smo obezbedili specijalan popust na ovu uslugu.

Foto

AUTO CENTAR RAŠIĆ Auto centri Beograd
AUTO CENTAR RAŠIĆ Auto centri Beograd
AUTO CENTAR RAŠIĆ Auto centri Beograd
AUTO CENTAR RAŠIĆ Auto centri Beograd
AUTO CENTAR RAŠIĆ Auto centri Beograd
AUTO CENTAR RAŠIĆ Auto centri Beograd
AUTO CENTAR RAŠIĆ Auto centri Beograd
AUTO CENTAR RAŠIĆ Auto centri Beograd
AUTO CENTAR RAŠIĆ Auto centri Beograd