Zatvori
EHOM AUTO Auto centri Beograd

EHOM AUTO

Auto centri Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 66, 74

Dodatne Lokacije

Ehom Auto vrši ovlašćenu prodaju i servisiranje poznatih brendova automobila koji su proizvedeni u Južnoj Koreji i Japanu - Hyundai, Subaru i SSangYong. Kompanija je počela sa radom 2007. godine, uz blisku saradnju sa svojom partnerskom kompanijom - Ehom d.o.o, koja je distributer boja i lakova za automobile.

Objekat našeg centra sadrži opremu po najnovijim svetskim standardima. U okviru Ehom Auto prodajno-servisnog centra nalazi se i auto kuća koja se prostire na 1000 m². Ehom Auto salon nudi najnovije modele svetski poznatog proizvođača automobila iz Južne Koreje - Hyundai. Renomirani proizvođač u industriji automobila poznat je po tome što u svoje modele ima implementirane najmodernije tehnologije, sve kako bi svojim potencijalnim kupcima obebvedio najsigurniju vožnju uz omogućavanje maksimalnog komfora, kao i odnosa cene i kvaliteta. Jedan od takvih primera je i najprodavaniji SUV u Srbiji, ali i jedan od najprodvanijih SUV vozila širom sveta - Hyundai Tucson. Hyundai Tucson 2019 razlikuje se neznatno u odnosu na njegov model iz prethodne godine, tako da nećete napraviti grešku za koji god model da se opredelite. Najnovije modele ovog vozila nudimo u našem auto salonu na Zvezdari, a za njega, kao i za sve ostale modele omogućena vam je test vožnja.

Ehom Auto servisni centar opremljen je najnovijim uređajima sa opremom za dijagnostiku kvarova, servisiranje i popravku, kao i specijalno izrađene alate za proizvođače vozila iz Južne Koreje i Japana - Hyundai, Subaru i SsangYong. Pored navedenih proizvođača automobila, u našem servisu nudimo servisiranje i prodaju delova za vrste vozila. Kod nas se možete opredeliti za garantni i vangarantno servisiranje. Svi naši radnici obučeni su u posebnim centrima (Hyundai, Subaru) iz oblasti automehanike i autoelektrike. U Ehom Auto ovlašćenom servisu nudimo sledeće tipove usluga: mehaničarske, električarske, vulkanizerske, limarske i farbarske usluge

Na našem zvaničnom sajtu možete pronaći razne informacije o svim uslugama i modelima koje nudimo u našem predstavništvu - https://ehomauto.co.rs/.

Za sva ostala pitanja kontaktirajte nas putem mejla ili kontakt forme, a odgovorićemo u najbržem roku.

Kontaktirajte nas i putem drugog maila: servis@ehomauto.co.rs 


Foto