Zatvori
AUTO SERVIS ADAM Auto mehaničari Beograd translate.Član 5 godina

AUTO SERVIS ADAM

Auto mehaničari Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 20:00
Utorak 08:00 - 20:00
Sreda 08:00 - 20:00
Četvrtak 08:00 - 20:00
Petak 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 16:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 45

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Auto servis ADAM počeo je sa radom 09.06.1981. godine u oblasti vulkanizerskih usluga, prodaje pneumatika, centriranja trapa i ispravljanja felni.

Naš cilj je da klijentima pružimo kompletne profesionalne usluge po poštenim cenama. Bili smo jedan od prvih servisa ovog tipa koji su počeli sa prodajom pneumatika kroz sam servis, a takođe smo proširili delatnost i na centriranje trapa da bismo svojim klijentima pružili kompletne usluge na jednom mestu.

Posle decenije uspešnog rada, otvorili smo drugi servis na još jednoj lokaciji da bismo se približili većem broju klijenata i uvećali kapacitete. Uvek se trudimo da pružimo najkvalitetnije usluge, povoljne
cene i da vam uštedimo vreme. Takođe smo proširili i selekciju pneumatika tj. brendova istih i nudimo veći izbor koji pokriva razne tipove vozila. Danas se nalazimo u vrhu kao jedan od vodećih prodavaca auto guma u Beogradu. Uvek nastojimo da održimo korak sa najnovijim trendovina na tržištu i ponudimo kupcima ono najbolje kao i raznovrstan izbor dimenzija i tipova guma za sve sezone i sve vrste vozila.

Naš uspeh rezultat je pažljivog osluškivanja potreba naših klijenata, tako da smo na zahtev redovnih mušterija pokrenuli još jednu novu uslugu 2014. godine a to je hotel za gume gde bezbedno skladištimo i čuvamo njihove pneumatike do sledeće sezone kada im budu potrebni.

U našem servisu čak je i čekanje prijatno jer možete uživati u našoj ugodnoj čekaonici i osvežiti se kafama ili bezalkoholnim pićima.

Foto


Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate