Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AUTO SERVIS STRAHINJA

AUTO SERVIS STRAHINJA

Auto servisi Beograd

Korisne informacije

Auto servis „Strahinja“ nalazi se u ulici Mira Popare broj 17, u Beogradu. Smešten na Banovom Brdu, na teritoriji opštine Čukarica, naš auto servis se bavi popravkom, servisom i održavanjem svih tipova evropskih motornih vozila.

Iza nas je dugogodišnje iskustvo u radu i veliki broj uspešno otklonjenih kvarova na motornim vozilima, što nas čini Vašim najboljim izborom kada tražite servis od poverenja. Naši majstori poseduju znanje iz svih oblasti servisiranja motornih vozila, što im omogućava da sa lakoćom utvrde nastali kvar na Vašem četvorotočkašu.

U domenu našeg rada nalazi se:

- automehanika
- kompjuterska dijagnostika
- limarija i farbanje automobila

Prilikom svog rada koristimo isključivo najkvalitetniji alat i originalne delove, oslanjanjući se na znanje i iskustvo, što doprinosi preciznosti i brzini pri radu. Visok kvalitet rada, korektan odnos sa klijentima i veoma pristupačne cene, ono je po čemu smo prepoznatljivi, a veliki broj zadovoljnih mušterija, najbolji je pokazatelj našeg učinka.

Prioritet našeg poslovanje je da Vam omogućimo da uživate u vožnji, sigurni u ispravnost Vašeg automobila. Automehaničarski radovi koje efikasno izvodimo, vrlo detaljna kompjuterska dijagnostika, limarija i farbanje automobila, omogućavaju nam da održimo kvalitet usluge na koji ste navikli i ostanemo Vaš izbor broj jedan kada Vam zatreba servis od poverenja.

Auto servis za sve tipove evropskih vozila.
Automehanika, dijagnostika, limarija i farbanje automobila.
Vrhunski kvalitet rada, najpovoljnije cene.

Auto servis „Strahinja“ Banovo brdo, Čukarica, Beograd.

Foto