LUX VOYAGER

Auto škole Beograd

Adresa: Gradski park 2, Zemun
Beograd Telefon: 062/77-88-99
E-mail: autoskola@luxvoyager.com
Sajt: skola.luxvoyager.com

4.5/ 5stars

Pozivamo Vas da nas lično posetite i uverite se u kvalitet i pouzdanost koju nudimo svim kandidatima naše auto škole. Duga tradicija, licencirani instruktori i u potpunosti ispravna vozila koja su prilagođena auto obuci, garancija su Vašeg zadovoljstva. Ukoliko niste u mogućnosti da nas lično posetite radi upisa, posetom naše zvanične Web prezentacije skola.luxvoyager.com, možete popuniti online prijavu i navesti željeni datum početka obuke, a ubrzo potom bićete obavešteni o daljem toku upisa.

PREDNOSTI:
- nova vozila
- mogućnost plaćanja na više rata
- visoka prolaznost na ispitu
- dolazak po kandidata
- online upis 
http://skola.luxvoyager.com/upisite-se-online/
 

TEORIJSKA OBUKA
Pre sedanja u automobil, neophodno je da kandidat uspešno prođe časove teorijske obuke, koja se sastoji od časova predavanja i časova vežbi. U moderno opremljenim učionicama, prelazićemo gradivo sadržano u odredbama Zakona o bezbednosti saobraćaja, Pravilnika o podeli motornih i priključnih vozila, kao i test pitanjima, objavljenim na Web stranici MUP-a. U svakom trenutku, naši predavači izaći će Vam u susret, i, po dogovoru i potrebi, sprovesti dopunske časove teorijske obuke. Budite uvereni da ćete u saobraćaj izaći, u potpunosti spremni i teorijski potkovani.

INSTRUKTORI
Naš tim čini 3 licencirana instruktora vožnje sa višegodišnjim iskustvom, koji će primenom savremenih pedagoških metoda i principa, čak i potpunog početnika, sistematično i kvalitetno obučiti za učestvovanje u saobraćaju, i spremiti ga za sve prilike i neprilike koje ga tamo očekuju. Dosad su uspešno obučili više stotina kandidata, a obučiće i Vas. Njihova samouverenost i smirenost, učiniće svaki čas prijatnim i korisnim iskustvom.

VOZILA
Upisom u auto školu Lux Voyager, dobijate priliku da svoje prve vozačke kilometre načinite u vozilima, čija se ispravnost konstantno proverava. Prilikom upisa, možete birati vozilo na kome želite da se obučavate, a možete se odlučiti za vozila marke Opel, Renault, Skoda ili Ford. Duple komande su spremne, retrovizori podešeni, na Vama je samo da sednete za volan.