Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
LUX VOYAGER

LUX VOYAGER

Auto škole Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 17:00
Utorak 10:00 - 17:00
Sreda 10:00 - 17:00
Četvrtak 10:00 - 17:00
Petak 10:00 - 17:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 15, 45, 81, 81L, 85

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pozivamo Vas da nas lično posetite i uverite se u kvalitet i pouzdanost koju nudimo svim kandidatima naše auto škole. Duga tradicija, licencirani instruktori i u potpunosti ispravna vozila koja su prilagođena auto obuci, garancija su Vašeg zadovoljstva. Ukoliko niste u mogućnosti da nas lično posetite radi upisa, posetom naše zvanične Web prezentacije skola.luxvoyager.com, možete popuniti online prijavu i navesti željeni datum početka obuke, a ubrzo potom bićete obavešteni o daljem toku upisa.

PREDNOSTI:
- nova vozila
- mogućnost plaćanja na više rata
- visoka prolaznost na ispitu
- dolazak po kandidata
- online upis 
http://skola.luxvoyager.com/upisite-se-online/
 

TEORIJSKA OBUKA
Pre sedanja u automobil, neophodno je da kandidat uspešno prođe časove teorijske obuke, koja se sastoji od časova predavanja i časova vežbi. U moderno opremljenim učionicama, prelazićemo gradivo sadržano u odredbama Zakona o bezbednosti saobraćaja, Pravilnika o podeli motornih i priključnih vozila, kao i test pitanjima, objavljenim na Web stranici MUP-a. U svakom trenutku, naši predavači izaći će Vam u susret, i, po dogovoru i potrebi, sprovesti dopunske časove teorijske obuke. Budite uvereni da ćete u saobraćaj izaći, u potpunosti spremni i teorijski potkovani.

INSTRUKTORI
Naš tim čini 3 licencirana instruktora vožnje sa višegodišnjim iskustvom, koji će primenom savremenih pedagoških metoda i principa, čak i potpunog početnika, sistematično i kvalitetno obučiti za učestvovanje u saobraćaju, i spremiti ga za sve prilike i neprilike koje ga tamo očekuju. Dosad su uspešno obučili više stotina kandidata, a obučiće i Vas. Njihova samouverenost i smirenost, učiniće svaki čas prijatnim i korisnim iskustvom.

VOZILA
Upisom u auto školu Lux Voyager, dobijate priliku da svoje prve vozačke kilometre načinite u vozilima, čija se ispravnost konstantno proverava. Prilikom upisa, možete birati vozilo na kome želite da se obučavate, a možete se odlučiti za vozila marke Opel, Renault, Skoda ili Ford. Duple komande su spremne, retrovizori podešeni, na Vama je samo da sednete za volan.

Foto

LUX VOYAGER Auto škole Beograd
LUX VOYAGER Auto škole Beograd
LUX VOYAGER Auto škole Beograd
LUX VOYAGER Auto škole Beograd
LUX VOYAGER Auto škole Beograd
LUX VOYAGER Auto škole Beograd
LUX VOYAGER Auto škole Beograd
LUX VOYAGER Auto škole Beograd
LUX VOYAGER Auto škole Beograd

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate