SC SCORE

Baloni za fudbal Beograd

Adresa: Grge Andrijanovića IV deo, Borča
Beograd Telefon: 064/2525-257
E-mail: scscorebeograd@gmail.com
Sajt: www.sc-score.rs

4.5/ 5stars

Naše PONUDE možete pogledati >> OVDE

Novootvoreni Sportski centar SCORE se nalazi u Krnjači u ul. Grge Andrijanovića IV deo (na pola puta kako od Zrenjaninskog  tako i Pančevačkog puta i u blizini novog puta ka Zemunu).  Mi ne spadamo u grupu "Balona za fudbal" već  je ovde reč o zidanom sportskom objektu. 

KRATAK PREGLED ŠTA VAM NUDIMO:

- Teren, koji je obložen travom poslednje generacije (bez granulata i peska), koja maksimalno sprečava proklizavanje i ne ostavja tragove na odeci. Teren za fudbal je dimenzije 32x16.  Mreža  oko kompletnog terena, martinele  a uz to naravno i semafor za rezultat sa tasterom na golovima;
- Temperatura na terenu je 20 C kako leti tako i zimi;
- Savremeno opremljene svlačionice sa tusevima;
- Dečije svlačionice (za  školu fudbala);
- Obezbeđene su lopte, markeri i ostali rekviziti za svaku ekipu;
- Obezbeđen besplatan parking za svakog gosta;- U celom objektu je kako centralna ventilacija tako i podno grejanje;
- Teren je pokriven kamerama tako da vam pružamo mogućnost da svoje prijatelje ili svoju decu gledate  sa monitora naših televizora iz  kafića;
- Moderno opremljen kafić, sa dva velika plazma televizora gde možete gledati  kako prijatelje ili svoju decu na terenu ili pratiti aktuelna sportska dešavanja. Besplatan WI-Fi za naše posetioce.

Cene termina:

- od 08h – 12h   - 1500,oo dinara
- od 12h – 17h  -  2500,oo dinara
- od 17h – 24h   - 3500,oo dinara

- Ekipe koje igraju više puta nedeljno imaju pravo na popust uz dogovor
- Specijalan popust firmama za avansno plaćanje na mesečnom nivou

Osim terena za  iznajmljivanje u okviru našeg centra nalazi se i  škola fudbala "Šampioni" koju vode treneri koji su završili Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja. Ostatak tima za rad sa decom su trener za tehničku obuku igrača, trener za razvoj motoričkih sposobnosti, trener golmana i sportski psiholog. 

Naša školica fudbala pruža mogućnost  mališanima (dečacima i devojčicama)  uzrasta od 4-12 godina,  da u savršenim uslovima  kroz druženje sa vršnjacima nauče osnove fudbalske igre. Osim fudbalskih lekcija naš cilj je da sve naše mališane – polaznike, učimo pravim životnim vrednostima, da im  kroz rad, zabavu i druženje pomognemo da izgrade svoju ličnost na pravi način, a i da postanu dobri fudbaleri. Naša škola ima za cilj osim učenja fudbala,  da deca steknu zdrave životne i radne navike.

Treninzi su tri puta nedeljno, grupa dece je do 12 igrača.  Prva nedelja gratis.

Svim članovima našeg kluba na raspolaganju je sva oprema za trening: markeri, lopte, sportka oprema… posebne svlačioce za decu.  

VAŽNO!!!!

Odbrojavamo dane, tj.vrlo brzo u sklopu sportskog centra ‘’Score’’ počinje sa radom jedna od najmodernijih teretana, parno kupatilo, sauna, otvoreni bazen, letnji šank, restoran i prenoćište.

Informacije na telefon: 064/25-25-25-7, 011/271-9392
e-mail:  scscorebeograd@gmai.com
www.sc-score.rs
f: Sportski Centar Score