Zatvori
BEBINDO - INTERNET PRODAVNICA DEČIJE I BEBI OPREME Bebi oprema i hrana Beograd

BEBINDO - INTERNET PRODAVNICA DEČIJE I BEBI OPREME

Bebi oprema i hrana Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Dostava Parking

Internet prodavnica dečije i bebi opreme Bebindo prepoznatljiva je po bogatoj ponudi, povoljnim cenama, brzoj i profesionalnoj usluzi i dostupnosti za komunikaciju od početka do kraja kupovine. Višegodinje prisustvo na tržištu, uz stalna usavršavanja, doprinelo je da broj zadovoljnih kupaca koji nam se vraćaju bude sve veći.

Bebindo je osnovan 2013. godine, kao mesto gde zainteresovani mogu pronaći svu neophodnu opremu  za trudnice, roditelje beba i bebe. U skladu sa zahtevima, procenjujući pažljivo interesovanja i potrebe, uvodili smo, postepeno, najkvalitetnije i najpoznatije domaće i inostrane specijalizovane brendove Bambino, Chicco, Cam, Bertoni Lorelli, Peg Perego... Istovremeno smo podizali uzrast mališana, pa su se u ponudi našli dečiji kreveti, trotineti za decu, tricikli i bicikli, puzzle i druge kreativne i inovativne igračke, sportski rekviziti, a ponuda za roditelje obogaćena je nizom savremenih pomagala za najlepšu i najodgovorniju ulogu u životu.

Više od deset hiljada proizvoda nalazi se u svakom trenutku u ponudi internet prodavnice Bebindo. Sezonski su određeni artikli istaknutiji, atraktivniji, sa posebnim popustima i povoljnostima. U najavi novogodišnjih praznika posebno su tražene novogodišnje jelke, paketići, tematske igračke, pred letnju sezonu godišnjih odmora bazeni, dušeci, igračke za vodu...  

Nezavisno od sezone, u samom vrhu porudžbina su posteljina za decu, hranilice, flašice i cucle, proizvodi za kozmetiku i negu. 

Na našem sajtu pronaći ćete nekoliko praktičnih rešenja za kupovinu.

Kreiranjem vašeg naloga otvara se poseban set pogodnosti, među kojima su praćenje pošiljke, različite adrese za isporuku, nagrade za lojalnost.

U posebno izdvojenoj kategoriji Akcija redovno se nudi nekoliko desetina proizvoda na sniženju. Uvek su tu, pored igračaka i manjih komada opreme, i skuplji atrikli na kojima možete značajno uštedeti – nameštaj za dečije sobe, mali kućni aparati za pipremu hrane, prečišćivači vazduha ili vode, sterilizatori... 

Proizvode sa manjim oštećenjima koja ne umanjuju njihovu funkcionalnost smestili smo u kategoriju Outlet i smanjili smo im cenu.

Na velikom broju artikala iz našeg asortimana pronaći ćete oznaku Besplatna dostava. Ovo je dodatna pogodnost koju vam nudimo i nije nužno vezana za po dimenzijama najveće, ili najskuplje proizvode.

Internet prodaja podrazumeva brzu pretragu, a mi smo joj dodali i naprednu pretragu, kako biste pronašli baš ono što vas interesuje.

Isporuku na naznačenu adresu vršimo kurirskim službama, na teritoriji Srbije u roku od 24-48 sati.  

Bebindo posluje po svim međunarodnim standardima namenjenim onlajn prodaji. Artikli koje nudimo poseduju sve potrebne sertifikate kvaliteta u oblasti bezbednosti proizvoda za decu.  

Pozivamo vas da posetite naš sajt i uverite se u širinu ponude, a posebno ističemo najpopularnije kategorije po izboru kupaca.     

Auto sedišta za decu i prateća oprema za različite uzraste

Bebi i dečija kolica, kolica za blizance, kolica sa sistemima 2u1 i 3u1

Dečiji kreveti i dečije sobe, atraktivno dizajnirani 

Dečije posteljine sa motivima junaka iz priča i filmova

Nosiljke za bebe

Torbe za mame

Dušeci vrhunskog kvaliteta, za zdrav i miran san

Dečije igračke

Foto


Vrste plaćanja

Čekovi Putem administrativne zabrane / rate