Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SPORTSKI KLUB ARENA NO 1

SPORTSKI KLUB ARENA NO 1

Dečije igraonice Beograd

Korisne informacije


Team building - www.teambuilding-srbija.com
Paintball - www.paintballbeograd.com
Streličarstvo - www.strelicarstvobeograd.com
Fitness - www.fitnessbeograd.com
Dečiji rođendani – www.proslava-rodjendana.com 
Arena Fun Factory - www.arenafunfactory.com 

Tradicija od 2000. godine uspešnog poslovanja i na desetine hiljada zadovoljnih klijenata.

Tu smo da se pobrinemo za Vas, Vaše zdravlje, dobro raspoloženje i sjajnu zabavu.

Proslava dečijih rođendana

Priredite svom detetu najzabavniji sportski rođendan u gradu, koji će se sigurno dugo pamtiti i prepričavati. Isprobajte nešto novo i jedinstveno u gradu!

Sport je ono što nas inspiriše, pa smo odlučili da pružimo deci ono što najviše vole, a to je stalno kretanje, takmičenje, zabava i učenje kroz igru.

Laser tag je igra poput Counter Strike-a u kojoj će svako od mališana moći da koristi puške koje ispaljuju bezopasne zrake.

Laser maze – laserski lavirint je novi hit u svetu dečijih igara. Mi smo jedino mesto u gradu gde možete probati ovu neverovatno zanimljivu i atraktivnu igru. Deca će uploviti u svet mašte i prepustiti se osećaju da se nalaze usred dešavanja omiljenog akcionog filma.

Mogu se upustiti i u avanturu koja će ih odvesti na vrh sveta penjući se na veštačkoj steni.

Takođe, mogu se oprobati u streličarstvu ili pucanju u paintball mete ili se zabavljati uz arkadne igre (stoni fudbal, pikado, vazdušni hokej, basket...).

Pronađite savršenu zabavnu kombinaciju za nezaboravan rođendan i druženje uz sportsku igru! Mi smo tu da upakujemo Vaše želje u neki od paketa naših sadržaja!

Dečije rođendane organizujemo na tri lokacije:

  • Dušanovac, Stefana Prvovenčanog 28 (rođendani sa animacijom i sportski laser tag rođendani)
  • Novi Beograd, Tošin bunar 161-163 (sportski paintball rođendani)
  • Autokomanda, Bulevar Oslobodjenja 71a (sportski paintball rođendani)

Kontakt telefon za rođendane sa animacijom i sportske laser tag rođendane: 069/696904
Kontakt telefon za sportske paintball rođendane: 063/7796-796

Sajt: www.proslava-rodjendana.com
Facebook: Proslava rodjendana Beograd - Arena No1

Team building

Da li želite da poboljšate efikasnost i učinak Vašeg tima?

Da li Vam za to treba pouzdan team building partner?

Ako je odgovor DA, onda smo mi pravi izbor za Vas!

Timski duh, poverenje i motivacija zaposlenih su od vitalne važnosti za uspešno poslovanje, a mi smo tu da Vam pomognemo da unapredite kolegijalnost u Vašoj kompaniji. Umemo da gradimo lojalnost zaposlenih, rušimo barijere i pomažemo integraciju novih kolega. Razvili smo inovativne team building programe koje prilagođavamo ciljevima koje želite da postignete. Naši sadržaji su atraktivni, zabavni i uzbudljivi, ali uvek imamo u vidu da je u pitanju investicija koja treba da da vidljive i merljive rezultate. Sportski klub Arena No 1 je u mogućnosti da organizuje Vaš team building događaj kako na teritoriji Srbije, tako i u inostranstvu. Iz naše ponude, izdvojili bismo sledeće sadržaje: paintball, orijentiring, adrenalinski orijentiring, kanjoning, raft building, nemoguća misija, trka rimskih dvokolica, katapult rat, kviz, slikarske, muzičke, mađioničarske i druge radionice, arena fun factory paket. Ostale sadržaje možete pogledati na našem sajtu.

Ukoliko organizujete dodelu novogodišnjih paketića, onda dođite u našu fabriku zabave gde Vas očekuje mnoštvo različitih sadržaja za najmlađe - veštačka stena, paintball mete, laser tag, laser maze (lavirint), arkadne igre. Možemo vam dovesti i Deda Mraza kako bismo upotpunili novogodišnju atmosferu. Takođe, možemo da organizujemo predstavu ili mađioničarski šou za najmlađe. Dođite da se zabavimo i ulepšamo mališanima jedan od najlepših praznika.

Kontakt: 063636360

Sajt: www.teambuilding-srbija.com

Streličarstvo

Streličarstvo spada u kategoriju belih sportova. Treniraju ga i žene i muškarci, nezavisno od uzrasta, ali je osnovna takmičarska podela na mušku i žensku kategoriju. To je pre svega individualni sport, neki bi rekli takmičenje sa samim sobom pre nego sa protivnicima, pa zahteva i forsira visok stepen smirenosti, postizanje karmičke harmonije i unutrašnjeg mira, koji se manifestuju vrhunskim rezultatima. Sportski klub Arena No 1 je član Streličarskog saveza Srbije. Polaznici škole streličarstva treniraju u salama kluba. Nakon intenzivnog kursa od 10 treninga svaki polaznik, koji zadovolji unapred definisane kriterijume, dobija diplomu o završenom kursu. Na ovaj način se stiču bazična znanja o streličarskoj opremi, disciplinama kroz koje se streličarstvo praktikuje, kao i o osobinama svake od njih pojedinačno. Ovo je odlična prilika da se pod stručnim nadzorom svetski priznatih stručnjaka steknu osnovne veštine gađanja lukom i strelom. Na takvu osnovu mnogo je lakše nadograditi znanja i veštine neophodne za postizanje vrhunskih rezultata u sportu kojem se mnogi dive, ali retki mu se u potpunosti prepuste.

Škola streličarstva obuhvata 10 termina u trajanju od 1,5 do 2 h. Treninzi se održavaju vikendima. Nakon završene škole svaki polaznik dobija diplomu i može nastaviti da trenira po klupskim cenama i sa klupskom opremom. Prvi trening je besplatan.Treninzi se zakazuju po dogovoru, u terminima koji Vama odgovaraju.

Adresa: Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 153

Telefon: 063/1111-373

Sajt: www.strelicarstvobeograd.com
Facebook: Streličarstvo (Archery) Beograd – Arena No1

Paintball

Želite li nezaboravan provod?

Da li volite da osetite adrenalin?

Želite da razvijate timski duh u Vašoj kompaniji?

Na pravom ste mestu! U Areni No 1 ćete pronaći ono što Vam je potrebno. Ukoliko se niste još uvek oprobali u ovoj “ratničkoj igri”, pravo je vreme da to učinite. Paintball je ekstremni sport u kome ćete osetiti neverovatan naboj adernalina, a zabavićete se kao nikada do sad. Igranjem paintball-a stiču se mnoge pozitivne osobine koje iz igre prenosimo na realan zivot. Ova uzbudljiva igra, bazirana na adrenalinu i zabavi, jača karakter, podstiče timski rad, gradi samopouzdanje, razvija liderske veštine. Idealna je aktivnost za oslobađanje od stresa i relaksaciju nakon dnevnih obaveza, a takođe oživljava i avanturistički duh.

Arena No 1 je prvi paintball klub u Srbiji, osnovan 2001. godine u Beogradu. Možemo se sa pravom pohvaliti činjenicom da smo pioniri paintball-a na ovim prostorima, kao i da imamo preko 20 000 zadovoljnih igrača koji su izašli iz našeg kluba prepričavajući događaje sa borbe. 
O kvalitetu opreme, organizaciji igara, kao i o dobrobiti po odnose između zaposlenih, mogu posvedočiti i brojne kompanije koje su u organizovale team building događaje kod nas. Pratimo najnovije standarde u opremi, neprekidno usavršavamo terene i prepreke na njima i trudimo se da naša usluga bude na zavidnom nivou. Pored zatvorenog terena koji se nalazi na Tošinom bunaru, na Novom Beogradu, posedujemo i otvoreni teren na Adi Ciganliji, koji je naročito popularan tokom toplijih dana.

Dođite i uverite se zašto smo najbolji paintball klub u Srbiji!

Adresa: Tošin bunar 161-163 (zatvoreni teren), Autokomanda, Bulevar Oslobodjenja 71a (zatvoreni teren),  i Ada Ciganlija (otvoreni teren)

Kontakt: 063/7796-796

Sajt: www.paintballbeograd.com 
Facebook: Paintball Beograd – Arena No 1 

Fitnes centar Arena No 1

Arena fitnes centar otvoren je 6.12.2004. godine i od tada je postao jedan od najpopularnijih aerobik i fitnes centara u gradu. Decenija iskustva i mnogobrojni korisnici naših usluga prava su preporuka. Na prostoru većem od 500 m2 svako će pronaći nešto za sebe – teretanu sa kardio programom, grupne sadržaje (pilates, joga, korekcija i oblikovanje, aerobik, pump, workout, tae bo...), masažu, saunu, đakuzi, elektrostimulaciju. Naše stručno osoblje je tu da odgovori na sva Vaša pitanja i da Vas posavetuje o pravilnoj ishrani. Izradićemo Vam individualni program vežbanja prilagođen Vašim potrebama i željama kako biste postigli najbolje rezultate u najkraćem mogućem roku. Nakon treninga možete se relaksirati u sauni, đakuziju ili uz masažu fizioterapeuta.

Dođite i uverite se zašto smo jedan od najboljih fitnes klubova u gradu! Vaš prvi trening je besplatan.

Radno vreme fitnes centra:

  • radnim danima od 08:00 h do 23:00 h
  • vikendom od 08:00 h do 21:00 h

Adresa: Jurija Gagarina 40c, Blok 63, Novi Beograd 

Kontakt: 011/318-9395

Sajt: www.fitnessbeograd.com
Facebook: Fitnes Centar Arena No1          

Arena Fun Factory

Dođite u našu fabriku zabave i poklonite sebi dan ispunjen igrom i smehom!

Započnite lagano, relaksirajte se i razvijajte timski duh uz razne arkadne igre, među kojima su najpopularnije stoni tenis, vazdušni hokej i basket.

Osvojite najviše vrhove ili samo savladajte strah od visine na našoj veštačkoj steni.

Prebacite se u svet video igrica igrajući laser tag. Oživite maštu i borite se pucajući iz laserskog oružja.

Uskočite u svoj omiljeni akcioni film uz laser maze. Unapredite svoje motoričke veštine i pronađite put kroz složenu mrežu laserskih zraka. Zvuči lako? Probajte! Morate biti fleksibilni i brzi u gustoj mreži da biste prešli na drugu stranu.

Podignite adrenalin do maksimuma igrajući paintball. Pokažite svoju skrivenu  stranu i  veštinom zadivite sve oko sebe! Oslobodite se stresa i napetosti i poboljšajte svoju fizičku spremnost! Nemojte više da budete samo posmatrač – Vi ste rođeni da zaigrate timski, da pobeđujete!

Kontakt: 069/696904

Sajt: www.arenafunfactory.com 

Arena No 1
www.arenano1.co.rs

Team building
063/636-360

Streličarstvo 
063/1111-373

Paintball & Laser Tag 
063/7796-796

Arena Fun Factory sportski rođendani 
069/696-904

Sale za vežbanje 
069/696-905
Novi Beograd, blok 63, J. Gagarina 64
Novi Beograd, blok 38, Bul.Arsenija Čarnojevića 153

Fitnes centar 
011/318-9395 
Novi Beograd, blok 63, J. Gagarina 40c

Arena Fun Factory
069/696-904

 

Foto

SPORTSKI KLUB ARENA NO 1 Dečije igraonice Beograd
SPORTSKI KLUB ARENA NO 1 Dečije igraonice Beograd
SPORTSKI KLUB ARENA NO 1 Dečije igraonice Beograd
SPORTSKI KLUB ARENA NO 1 Dečije igraonice Beograd
SPORTSKI KLUB ARENA NO 1 Dečije igraonice Beograd
SPORTSKI KLUB ARENA NO 1 Dečije igraonice Beograd
SPORTSKI KLUB ARENA NO 1 Dečije igraonice Beograd
SPORTSKI KLUB ARENA NO 1 Dečije igraonice Beograd
SPORTSKI KLUB ARENA NO 1 Dečije igraonice Beograd