Zatvori
SKIN CENTAR - ESTETSKA DERMATOLOGIJA I ANTIAGING Dermatovenerološke ordinacije Beograd

SKIN CENTAR - ESTETSKA DERMATOLOGIJA I ANTIAGING

Dermatovenerološke ordinacije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 16:00
Utorak 14:00 - 20:00
Sreda 10:00 - 16:00
Četvrtak 10:00 - 16:00
Petak 14:00 - 20:00
Subota 10:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 95, 610, 73, 68, 67, 708, 85
  • Tramvaj: 7, 9, 11, 13

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Skin Centar je centar za estetsku dermatologiju, osnovan sa namerom da celovitim pristupom i inovativnim metodama nehirurškog podmlađivanja osvesti i neguje vaše zdravlje i lepotu. Skin Centar se usavršava u skladu sa najnovijim saznanjima iz antiejdžing medicine i svakodnevno raste zajedno sa vama. Osnivač Skin Centra je dr Jasmina Vikalo, specijalista dermatovenerologije sa 20 godina iskustva i jedan od lidera u oblasti antiaging medicia i na čelu nekadašnjeg čuvenog Anti aging centra, prvog na našim prostorima.

Dermatolog koji se bavi nehirurškim podmlađivanjem je, pre svega, lekar i ima moralnu obavezu da ne narušava zdravlje i prirodan izgled pacijenta. U tu svrhu, pridržavamo se principa, manje je više (Less is more), kako bi izbegli preterivanja u primeni hijaluronskih filera.

Vašu sigurnost i dobrobit stavljamo iznad svega i zato se pridržavamo visokih medicinsko estetskih standarda i upotrebljavamo iskljušivo klinički dokazane, kvalitetne proizvode.

Pratimo najsavremeniju tehnologiju i koristimo aparate sa FDA i CE sertifikatima, koji garantuju vašu bezbednost.

Kontinuirano se usavršavamo u zemlji i inostranstvu, kako bismo primenili najnovija saznanja iz estetske medicine.

Pažljivim i predanim slušanjem pokušavamo da otkrijemo koje su vaše istinske potrebe i predlažemo vam tretmane koji su maksimalno efikasni za vas. Ujedno vas informišemo o prednostima i manama svakog tretmana ponaosob, kako biste stekli pravi uvid i realna očekivanja

Ljubav i znanje moraju da idu zajedno, a uzajamno poverenje i poštovanje su preduslov za uspeh.

Moja vizija

"U osnovi antiaging procedura je podsticanje prirodnih regenerarativnih procesa tako da rad na poboljšanju izgleda kože uključuje i unapređenje njenih fizioloških funkcija, što govori o neraskidivoj vezi između zdravlja i lepote. Moj lični stav, dermatologa koji se bavi anti-agingom, je da negovanjem kože izražavamo ljubav i poštovanje prema sebi, a krajnji cilj je ne samo da izgledamo lepo, već i da budemo odgovorniji prema sebi, a samim tim i bolji.

Koža kao materijalna granica je naša spoljašnja stvarnost i ogledalo zbivanja unutar organizma. Lepota je sklad između spoljašnje i unutrašnje lepote i odakle god da krenemo sa radom na sebi, stići ćemo. Od spolja ka unutra, i obrnuto. Zato negu kože doživljavam kao negu celokupnog našeg bića."

Jasmina Vikalo

Foto


Vrste plaćanja

Kartice