ESCAPE QUEST ESCAPE ROOM

Društvene igre Beograd

Adresa: Šafarikova 6a, Stari grad
Beograd Telefon: 063/243-506
E-mail: reservation@escapequest.rs
Sajt: www.escapequest.rs

4/ 5stars

Ukoliko tražite nov i jedinstven izazov, ali pre svega sat vremena vrhunske zabave, Escape Quest je savršeno iskustvo za porodicu, prijatelje kao i team building događaje. Ova jedinstvena i interaktivna igra bekstva iz sobe prilagođena je svim ljubiteljima rešavanja zagonetki, bez obzira na uzrast.

Cilj ove igre u kojoj učestvuju od 2 do 5 igrača je da u roku od 60 minuta pronađete izlaz iz sobe u kojoj ste zaključani. Da li ćete uspeti, to zavisi od Vaše snalažljivosti i sposobnosti da rešite razne logičke zagonetke i otkrijete sve tragove koji će Vam omogućiti da ostvarite cilj. Jedinstvenost ove igre je u činjenici da ste Vi u stvari unutar priče i možete uživati i fizički i realno.

Igre su dizajnirane tako da nisu potrebna nikakva predznanja, a osnovna pravila će Vam biti predstavljena od strane našeg game mastera. Igra se uvek može prilagoditi Vašim potrebama ukoliko želite da organizujete rođendan ili iznenađenje za jednog od članova tima.

Važno je znati da se u sobi ništa ne rešava na silu, već je neophodno da o svemu dobro razmislite i što je najvažnije pokušate da nađete sve tragove tako što ćete zaviriti u svaki ćošak. Ukoliko Vam tokom igre neki zadatak predstavlja problem, u svakom trenutku možete zatražiti pomoć.

Zbog insistiranja na radu u timu, Escape Quest je idealna za team building aktivnosti. Njena atraktivnost i uzbudljivost doprineće unapređenju timskog duha i sposobnosti članova Vašeg tima.

Tema naše igre je krađa čudesnog Majanskog dijamanta “The Eye of Jaguar”  iz Escape Quest Muzeja. Ukoliko ste dovoljno hrabri i vešti da rešite sve zagonetke uspećete da nađete i izvučete dijamant za samo 60 minuta koliko imate na raspolaganju.

Ako želite da uplovite u avanturu punu zagonetki, opasnosti, uzbuđenja i zabave, brzo okupite Vaše prijatelje, porodicu ili kolege sa posla i zabavite se na jedan kreativan i drugačiji način. I ne zaboravite dijamant!

Radno vreme:
- Svaki dan od 10h-23h
Neophodno je prethodno zakazivanje. 

Escape Quest, Šafarikova 6a, Beograd