Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
BETATRON

BETATRON

Elektro servisi Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 20:00
Utorak 08:00 - 20:00
Sreda 08:00 - 20:00
Četvrtak 08:00 - 20:00
Petak 08:00 - 20:00
Subota 09:00 - 16:00
Nedelja ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Kompanija Betatron svojim klijentima nudi širok raspon usluga i proizvoda:

- Kamere, interfone, alarmne uređaje kao i tehničku podršku za iste
- Dizajniranje, proizvodnju i servisiranje promotivnih proizvoda
- Prodaja kućnih i kuhinjskih aparata i bele tehnike
- Program kasa i dodatne opreme za poslovanje i komercijalne objekte
- Prodaja i servisiranje svih vrsta kompjuterskih uređaja (laptopova, desktopova, tableta, navigacionih uređaja) kao i audio i video opreme (TV uređaja, pojačivača, radija...)

SERVISIRANJE AUDIO I VIDEO UREĐAJA

Firma Betatron je ovlašćeni servis za marke Adler, Favorit, Telefunken, Fox i Quadro koji su u garantnom roku ali i za sve audio-video uređaje van garantnog roka.

Bilo da se radi o plazma, LCD, LED, CRT uređajima, monitorima, radio uređajima, televizorima, pojačivačima ili drugim uređajima u istoj kategoriji, kod nas možete dobiti kvalitetne popravke na jednom mestu.

PC SERVIS

Naš stručni tim u Betatronu je obučen i spreman da se uhvati u koštac sa svim problemima i kvarovima koje pred njih stavimo u vidu kvarova ili nepravilnog rada kompjutera, tableta, laptopova, GPS navigacionih uređaja, štampača i srodne opreme.

Čistimo vaš kompjuter od virusa, instaliramo operativne sisteme, opravljamo komponente, servisiramo i čistimo skenere i štampače i sve ostalo što vam može zatrebati u polju opravke kompjuterskih uređaja.

SERVISIRANJE KASA I UREĐAJA ZA ŠTAMPANJE RAČUNA

Naša kompanija Betatron D.O.O. je ovlašćeni distributer fiskalnih uređaja marki Galeb, INTRACOM, HCP, SHARP i INT RASTER.

Uz naše stručne savete i pomoć, sigurno ćete pronaći uređaj koji je potreban vašoj firmi ili radnji za uspešno poslovanje. Za vas obavljamo proces fiskalizacije i defiskalizacije u skladu sa zakonskim propisima i nudimo potrebnu obuku za upravljanje njima kao i svu zakonom propisanu dokumentaciju. Sva potrošna roba za garantni i post-garantni period.

PRODAJA I TEHNIČKA PODRŠKA ZA VIDEO NADZOR, ALARMNE SISTEME...

Distribucija i tehnička podrška za video nadzor, alarmne i kontrolne sisteme, detektore za požar i slične uređaje. U saradnji sa našim timom stručnjaka pronaćićete idealan sistem obezbeđenja za vaše potrebe. Ako kupite jedan od naših sistema, vršimo instalaciju i obuku za rad sa istim potpuno besplatno.

Foto

Vrste plaćanja

Kartice