DOBAR ZNAK - RESTORAN DOMAĆE KUHINJE

Etno restorani Beograd

Adresa: Zrenjaninski put 77a, Borča
Beograd Telefon: 011/3319-414, 065/3319-414, 063/8427-726
E-mail: info@dobarznak.co.rs
Sajt: www.dobarznak.co.rs

4.5/ 5stars

Restoran "Dobar znak" nastao je u želji da se očuvaju tradicionalna jela sa ovih prostora i održi nekadašnja nenametljiva atmosfera starih dobrih lokala. Kačamak, cicvara, kukuruzna proja, hleb koji se ovde mesi, domaći ajvar kao prilog i pasulj kao nekad su samo neka od jela stare Srbije, koja se ovde vrsno pripremaju.

Prostrano domaćinsko dvorište, autentična kuća od stilizovane opeke sa trščanim krovom i letnjikovci u istom stilu obećavaju. Enterijer krase isključivo prirodni materijali - masivno drvo, trska i opeka od poda do vrha krova. Prostranstvo krovne konstrukcije i toplina centralnog kamina, daju posebnu toplinu, ali i apetit. Povremene izložbe sa etno motivima su čest gost ove Kuće.

SAVREMENI ambijent, pažljivo sklopljen od tradicionalnih detalja. Spoj najboljeg od starog i novog. Sve s ciljem da u takvom okruženju uživaju poklonici prave srpske kafane. To je slika restorana "Dobar znak", uistinu prijatne ugostiteljske oaze koja se nalazi između beogradskih naselja Krnjače i Borče.