Zatvori
FRIZERSKI SALON IZABELA Frizerski saloni Beograd

FRIZERSKI SALON IZABELA

Frizerski saloni Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 16:00
Utorak 09:00 - 16:00
Sreda 09:00 - 16:00
Četvrtak 09:00 - 16:00
Petak 09:00 - 16:00
Subota 09:00 - 14:00
Nedelja 09:00 - 14:00

GSP

  • Autobus: 15, 78, 18

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Moguć pristup kolicima Parking

*** POTREBAN ŽENSKI FRIZER SA ISKUSTVOM ***


Frizerski salon u Zemunu – Izabela. Drage dame, frizerski salon Izabela stoji Vam na raspolaganju sedam dana u nedelji, naše stručno osoblje će se pobrinuti da imate frizuru kakvu poželite, te da zasijate u punom sjaju u datom momentu.

Nudimo Vam sledeće usluge:

– mini val
– šišanje
– feniranje
– pramenovi
– nijansiranje
– farbanje
– ombre
– sombre
– balayage
– nega kose
– brazilsi keratin
– blajhanje
– frizure za svečane prilike
– frizura za svadbu
– fruzura za proslave
– frizura za maturu

Drage dame, tajna lepe frizure leži prvenstveno u zdravlju Vaše kose. Nega koju posvećujete Vašoj kosi preduslov je zdravog izgleda iste, a samim tim i postojane frizure. Naši tretmani za negu kose, pre svega dubinski obnavljaju kosu od korena ka vrhovima, čineći je snažnom, gustom i izrazito sjajnom.

Bujna, glamurozna i estetski privlačna kosa, san je svake moderne žene. Svečanosti puput matura, svadbi, venčanja i drugih važnih datuma, stavljaju pred svaku damu koja drži do svog izgleda važan zadatak, a pred nas uvek novi izazov koji se trudimo da ispunimo kvalitetom svog rada. Nezavisno od stila koji preferirate, potrudićemo se da Vaša maturska ili svadbena frizura, bude najlepši detalj na Vama.

U prijatnom abijentu našeg salona, dočekaće Vas naše ljubazno i visoko profesionalno osoblje, koje će stručnim oblikovanjem Vaše kose istaći Vašu jedinstvenost. Stilizovanje kose koje Vam nudi frizerski salon Izabela, pomoći će Vam da kreirate sopstveni stil i sa ponosom pokazujete Vašu novu frizuru na svakom koraku.

Tako da drage dame, dođite kod nas bilo da Vam je potrebno šišanje, feniranje, pramenovi, farbanje (ombre, sombre, balayage..), blajhanje, brazlski keratin ili možda mini val jer je isticanje Vaše lepote, na potpuno nov ali pre svega prirodan način, misija kojoj težimo prilikom svog rada!

Dakle pre svega nega kose, a zatim stilizovanje, promena boje ili dužine, sa jedinstvenim ciljem, usmerenim ka Vašem neponovljivom izgledu. Uvek smo spremni da Vam ponudimo stručne savete, koji zaista dolaze iz srca.

Vaša kosa zaslužuje vrhunski tretman, prepustite je stručnjacima kojima je Vaše zadovoljstvo na prvom mestu!

Foto