STUDIO LOLITA

Frizerski saloni Beograd

Adresa: Milana Jovanovića 14a, Čukarica
Beograd Telefon: 011/239-6925, 060/3025-270
E-mail: jelena0312@yahoo.com

4/ 5stars

Frizerski salon Lolita pronaći ćete u ulici Milana Jovanovića 14, na Žarkovu u Beogradu. Naš frizerski salon otvorili smo sa jednim ciljem, kao mesto gde lepota Vaše kose i senzualnost dolaze do posebnog izražaja.

Okupivši na jednom mestu vrhunskog stručnjaka, želeli smo da pre svega savremenim žena i deci, pružimo kvalitetnu frizersku uslugu, po veoma povoljnim cenama. Zadovoljstvo nam je da istaknemo da smo uspeli u ovoj nameri i stvorili prepoznatljivo ime u našem gradu.

Usluge koje može da Vam ponudi frizerski salon Lolita :

- šišanje za žene
- šišanje za decu
- keratinsko ispravljanje
- pranje kose
- feniranje
- pramenovi
- svečane frizure

U našem salonu, dočekaće Vas naše ljubazno i visoko profesionalno osoblje, koje će stručnim oblikovanjem Vaše kose istaći Vašu jedinstvenost. Stilizovanje kose koje Vam nudi naš ženski frizerski salon, pomoći će Vam da kreirate vlastiti stil i sa ponosom pokazujete Vašu novu frizuru na svakom koraku.

Naše poverenje poklonili smo kozmetičkim preparatima renomirane kuće Revlon i Loreal profesional, koji dubinski neguju i hrane Vašu kosu od korena ka vrhovima. Revlon šamponi, regeneratori i pakovanja za kosu, obnavljaju strukturu vlasi i kosi daju zavodljiv i besprekoran izgled.

Radno vreme:
- od 12 -20h

Kontakt telefon:
060/302-52-70

Svečane frizure, pramenovi i feniranje kose po veoma povoljnim cenama.

Ženski frizerski salon u službi Vaše nenadmašne lepote.

Očekujemo Vas.