Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
GEO INŽENJERING BGP

GEO INŽENJERING BGP

Geodezija, geologija Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 18,50,Ada3,E5

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Naše preduzeće osnovano je 2006. godine.

Preduzeće "GEO INŽENJERING BGP" doo usko je specijalizovano za projektovanje i izvođenje radova u oblasti vodosnabdevanja i hidrogradnji.

Zaposleni, u "GEO INŽENJERING BGP"-u, na čelu sa inženjerima raznih profila oblasti projektovanja, bušenja, regeneracije i sanacije bunara, doprinose rešavanju postojeće problematike sve zahtevnijeg domaćeg i stranog tržišta.

U proteklom periodu rađene su projektne dokumentacije i izvođeni su radovi na vodozahvatnim objektima – bunarima i cevovodima (gradnja novih bunara, rekonstrukcija odnosno regeneracija atrofiranih bunara, itd.), kako sirove, tako i pitke vode za Javna komunalna preduzeća, Mesne zajednice, industrije, za potrebe navodnjavanja, kao i za potrebe individualnog i organizovanog vodosnabdevanja stanovništva širom Srbije.

"GEO INŽENJERING BGP" poseduje sertifikat o ispunjenosti uslova i postignutim ISO i OAAS standardima, iz oblasti menadžmenta, zaštite na radu i zaštite životne sredine.

Uspostavljanjem, negovanjem i razvijanjem saradnje zasnovane na zajedničkim interesima sa naučnim i stručnim institucijama, univerzitetima, kako u zemlji tako i u inostranstvu, iz oblasti geologije, hidrogeologije i hidrograđevine, obezbeđujemo grupno funkcionisanje i uspešnu delatnost.

Poštujući poslovnu etiku i najviše standarde , "GEO INŽENJERING BGP" DOO je na tržištu prepoznatljivo kao pouzdano i uspešno preduzeće. Pravac kojim se krećemo je kvalitet u svim oblastima naše delatnosti.

Svakoj problematici pristupamo sa posebnom strategijom, kako bi primenili adekvatne metode rešavanja, a sve u cilju da naši klijenti budu zadovoljni.

Za detaljnije informacije posetite naš sajt www.geoinzenjeringbgp.rs

www.geoinzenjering.com 

zoran.pavlicic@geoinzenjeringbgp.rs

beoq@eunet.rs

Foto