Zatvori
GMT COMPANY Grafičke usluge Beograd translate.Član 5 godina

GMT COMPANY

Grafičke usluge Beograd
  • x social
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 17:00
Utorak 08:00 - 17:00
Sreda 08:00 - 17:00
Četvrtak 08:00 - 17:00
Petak 08:00 - 17:00
Subota 08:00 - 13:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 43

Dodatne Lokacije

Posedujemo najmoderniju tehnologiju u oblasti digitalne štampe na tekstilu. Imamo širok asortiman proizvoda, a spremni smo da odgovorimo i štampom i izradom proizvoda po željenom uzorku. Specijalizovani smo za štampu tekstila i u tom segmentu smo lideri na tržištu. Spremni smo da odgovorimo vašim najsloženijim zahtevima. Ponosni smo na primenu svetskih standarda u proizvodnji, visok kvalitet i povoljne cene. Biće nam zadovoljstvo da udovoljimo potrebama vašeg marketinga i doprinesemo vašem uspehu 

Izrađujemo zastave svih vrsta i veličina, kako za spoljašnju tako i za unutrašnju upotrebu (zastave Srbije, stranih zemaljazastave organizacijanavijačke zastavestranačkestone zastave, unutrašnje kancelarijske, svečane zastave, pukovske zastave, auto zastave, beach flag, zastave visilice...itd).

Posedujemo pripreme za zastave svih stranih zemalja, a sa svojim dizajin timom u mogućnosti smo da izradimo i dizajin za Vašu kompaniju ili organizaciju. Sve zastave možete izraditi u željenim dimenzijama i kačenju po načinu njene prirpeme. Uz zastave kod nas možete kupiti i opremu tj.jarbole, kancelarijska postolja, stalak za zastavufasadne nosače, koplja za zastave,uramljene grbove i dr.

Radimo digitalnu štampu i šivenje suncobrana i šatora. Kod nas možete poručiti brendirane suncobrane i šatore ,a možete raditi i rebrending postojećih (skidanje starog platna i štampa novog printa). Uz šatore naravno možete uraditi i brendirane rediteljske stolice i ležaljke ,brendirane stoljnjake, brendirane podmetače za stolice ili klupe, brendirane tende za bašte i terase..i dr.

Posedujemo sve proizvode za opremanje sajmova i drugih promotivnih štandova. Konstukcije tj. displeji i platno sa Vašom reklamom se vrlo lako montiraju ,što Vam štedi vreme pripreme za manifestacije, prezentaciju ili drugi događaj. Promotivni displeji su veoma modernog izgleda oblika i za sigruno privlače pažnju prolaznika. Vrlo su jedinstveni na našem tržištu, a veoma popularni u Evropi i Svetu. Nudimo Vam mogućnost da se sa našim proizvodima i našom štampom na tekstilu izdvojite od drugih izlagača i tako povećate svoju prodaju.

Bavimo se i izradom reklamnog –promotivnog tekstilnog materijala u šta ubrajamo: promotivne tekstilne torbepromotivne keceljereklamne ešarpešalovereklamne majice, krpice za naočare, reklamne jastučiće, reklamne marame, promotivne rančeve..i dr.

U ponudi naših proizvoda možete naći sve vrste zavesa sa štampom u puno koloru (trakaste zavese, rolo zavese, klasik zavese). Kada je u pitanju dekoracija nameštaja možemo Vam ponuditi lazy bag u željenom printu,poliuretanske kocke za sedenje, taburiće, podmetače za stolice, podmetače za klupe.

Novitet na našem tržištu su i Tekstilne svetleće reklame. U pitanju su Aluminjimski profili u dimenzijama 15mm, 80mm i 120mm koji se koriste za pravljenje ramova, a potom se na njih postavlja platno sa određenim printom. Pozanti su pod nazivima Ledbox reklame, tekstilni alu ramovi, backlit reklama.

Mogu biti prosvetljene i ne prosvetljene, obostrane i jednostrane u dimenzijama po Vašoj želji.

Foto