Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
HOSTEL SLOW

HOSTEL SLOW

Hosteli Beograd

GSP

  • Autobus: 24, 83, E1, 25, 25p, 26
  • Trolejbus: 19, 21, 22, 29

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Smešteni smo u turističkoj ambijentalnoj zoni grada u mirnoj ulici, okruženi crkvama, spomenicima, pijacom, muzejima i istorijski važnim mestima.

Hostel „SLOW“ se nalazi u Dubljanskoj 69, mirnoj ulici na Vračaru, smešten je u renoviranoj trosobnoj kući s početka 20. veka, u dvorištu veličine 600 kvm sa velikom trpezarijom i kafe baštom u senci drveća.

Hostel „SLOW“ je udaljen 900 m od Trga Slavija u centru grada i svega 300m od Hrama Svetog Save, najveće pravoslavne crkve na Balkanu, a u neposrednoj blizini nalazi se čuvena beogradska pijaca Kalenić.

Hostel „SLOW“ je odlično povezan sa centrom Beograda dokle vozi nekoliko autobuskih i trolejbuskih linija, taksi do Slavije košta 250 dinara, a peške se stiže za 10 minuta.

Hostel „SLOW“ je odlično povezan sa aerodromom Nikola Tesla, jer je smešten svega 300 metara od auto-puta. Do aerodroma se stiže za 20 minuta, a cena taksija ne prelazi 1 000 dinara. Mi takođe nudimo mogućnost prevoza do aerodroma ili do autobuske ili železničke stanice za naše goste.

Hostel „SLOW“ udaljen je 1,5 km od glavne železničke i autobuske stanice u Beogradu.

Hostel "SLOW" ima najveću i najlepšu baštu od svih hostela u Beogradu sa endemskim vrstama drveća u dvorištu.

Imamo u ponudi i ono sto drugi nemaju – kafe i kuhinju sa svim vrstama hrane i mogucnost porudzbine.

Imamo letnju i zimsku bastu sa 100 sedenja.

Sobe su 2-krevetne, 3-krevetne, 4-krevetne, a po potrebi  5-krevetne i 6-krevetne što omogućava istovremeni smeštaj 16 osoba.

Sobe su svetle i prostrane, opremljene novim krevetima, dušecima i ormanima u kojima možete da zaključate svoje stvari tokom boravka van sobe.

Kupatilo je zajedničko, a na raspolaganju su još 2 wc-a. Kuća je upravo renovirana, sav inventar je nov, a higijena je vrhunska.

U našoj standardnoj ponudi možete da birate između noćenja, noćenja sa doručkom (bed and breakfast) ili all inclusive ponude sa ručkom i večerom po izboru.

Hostel “SLOW” pruža sve vrste ugostiteljskih usluga uključujući a la carte. Primamo sve vrste porudžbina.

U bašti našeg kafea u hladu ispod krošnji drveća, uz tihu muziku na raspolaganju vam je sve što poželite – od kafe do koktela, a pored nekoliko vrsta pizza i sendviča koje su stalnoj ponudi naše kuhinje, pružamo vam neograničene mogućnosti porudžbine, kao i izbor jela po sistemu a la carte.

U našoj trpezariji i letnjoj bašti imamo mogućnost istovremenog usluživanja više gostiju, pa vam se pruža mogućnost da pozovete na druženje vaše prijatelje koji su odseli u nekom drugom hostelu u blizini.

Ljubazno osoblje i dobra atmosfera učiniće vaš boravak u Beogradu još prijatnijim, a besplatan WI-FI internet tokom celog dana pruža vam mogućnost stalnog kontakta sa porodicom i prijateljima, kao i obavljanje svih vrsta on-line poslova.

Parking je besplatan.

Do nekih od glavnih turističkih atrakcija u Beogradu, kao što su Titova „Kuća cveća“, Muzej Jugoslavije, stadion Crvene Zvezde (Marakana), kraljevski Beli dvor, ili bombardovane zgrade u centru grada stiže se za 10 minuta vožnje.

Hostel „SLOW“ smešten je na obroncima brda Vračar, na Čuburi, u rezidencijalnoj gradskoj četvrti na samo 5 minuta hoda od Muzeja Nikola Tesla.

U blizini hostela i pijace Kalenić nalazi se najveća beogradska ulica i tradicionalni trgovački centar, Bulevar kralja Aleksandra sa parkom Tašmajdan, crkvom Svetog Marka, zgradom Narodne skupštine i Starim dvorom u kojem je smeštena gradska uprava.

Cenovnik:

 Jednokrevetna soba za jednu noć 15 evra
 Dvokrevetna soba za jednu noć 20 evra
 Trokrevetna soba za jednu noć 30 evra
 Četvorokrevetna soba za jednu noć 40 evra
 Petokrevetna soba za jednu noć 50 evra
 Šestokrevetna soba za jednu noć 60 evra
 Doručak 3 evra
 Parking je besplatan

 

Foto

HOSTEL SLOW Hosteli Beograd
HOSTEL SLOW Hosteli Beograd
HOSTEL SLOW Hosteli Beograd
HOSTEL SLOW Hosteli Beograd
HOSTEL SLOW Hosteli Beograd
HOSTEL SLOW Hosteli Beograd
HOSTEL SLOW Hosteli Beograd
HOSTEL SLOW Hosteli Beograd
HOSTEL SLOW Hosteli Beograd