Zatvori
ZLATNI STANDARD Investiciono zlato Beograd

ZLATNI STANDARD

Investiciono zlato Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Dodatne Lokacije

Zlatni Standard DOO je pionir u delatnosti kupovine i prodaje investicionog zlata. Dobro poznajemo i imamo ogroman uticaj na ovo tržište još od 2013. godine zahvaljujući stručnosti i kredibilitetu naših osnivača. Takođe smo doprineli i ukidanju PDV-a na promet investicionim zlatom i time stvorili još povoljnije uslove za očuvanje kupovne moći investiranog kapitala i samo investiranje.

Nudimo našim klijentima najbolje moguće uslove za kupovinu investicionog zlata.

Stručnošću i pouzdanim kvalitetom usluga smo se plasirali kao lider u ovoj delatnosti. Uz blagovremenu kupovinu investicionog zlata, možete da zaštitite kupovnu moć svog kapitala, a mi vam donosimo najbolje moguće uslove za kupovinu i prodaju, od najpovoljnijih lager cena, do specijalnih pogodnosti za sve avansne aranžmane, što uključuje i finansijske garancije. Uvek činimo sve u našoj moći da zaštitimo najbolje interese naših kupaca.

Zlatni Standard d.o.o. Beograd vam pruža priliku da kupite investiciono zlato proizvedeno po najstriktnijim svetskim standardima od strane najreputabilnijih svetskih proizvođača koji poseduju sve potrebne sertifikate i akreditacije. Svi proizvodi u ponudi su u LBMA Good Delivery standardu.

Garantujemo kvalitet usluga i bezbednost.

Pozovite nas i posetite nas kako bi se uverili kvalitet i finoću svakog proizvoda.


Zlatni standard kampanje:

Zlatni standard - investiciono zlato

Investiciono zlato

Investiciono zlato