DRINA IZOLACIJE

Izolacija, hidroizolacija, termoizolacija Beograd

Adresa: Vojislava Ilića 141i, Zvezdara
Beograd Telefon: 011/3980-311, 064/8-999-465
E-mail: info@hidroizolacije.rs
Sajt: www.hidroizolacije.rs

4.5/ 5stars

Svaki Vaš problem može biti uspešno rešen i realizovan u saradnji sa nama, zato se obratite pravim ljudima kako bi Vaš problem postao prošlost....

Ako tražite kvalitetnog izvođaca hidroizolaterskih radova onda ste na pravom mestu, “DRINA” Vaša sigurna izolacija!

DRINA je radnja koja se bavi isključivo jednom oblašću u gradjevinarstvu, a to su hidroizolaterski radovi - hidroizolacije. Firma DRINA osnovana je davne 1995 god. nakon 30 godina profesionalnog rada i prakse u beogradskoj firmi Izolacija.
Za sve vreme postojanja iste nije zabelezen slučaj reklamacije na objektima gde smo učestvovali kao izvođači ili pod izvođači što nas i čini jednim od uspešnijih među firmama koje se bave ovom vrstom radova u građevinarstvu. Stručan tim školovanih i obučenih ljudi garantuju kvalitet prilikom izvođenja hidroizolaterskih radova, a profesionalni alati renomiranog Švedskog prozivođača Sievert garantuju efikasnost prilikom ugradnje nekih od materijala. Za svaki nama povern posao izrade hidroizolacija možemo obezbediti sav prateći materijal, profesionalne alate, stručno obučen tim ljudi. Usluge realizujemo po sistemu ''ključ u ruke''.

Važna karakteristika naše ponude je da se posao od ugovaranja, pa sve do završetka radova zatvara na jednom mestu i lako se kontroliše u svim fazama. Tehničko školovano osoblje omogućava da se otkloni svaki problem vezan za prodor vode i vlage u objekat, prezentujući tehničko rešenje problema zaduženima za izvođenje radova. Radove izvodimo sa svim vrstama domaćih i stranih brendiranih proizvođača materijala i garanciju za sve naše radove dajemo od 1-10god.

Naša referentna lista u skraćenoj varijanti izgleda ovako a, sigurni smo da na njoj ima mesta i za Vašu firmu:

-Lasta
-Vlada republike Srbije
-Infostan
-Gradsko stambeno
-Koka-Kola
-Fabrika stočne hrane ”100%”
-Fabrika stočne hrane ”Pantelić”
-Fabrika stočne hrane ”Hrana produkt”
-Klinički centar -Centralni zatvor
-Agencija za stečaj i sanaciju banaka
-Fabrika čarapa Loznica -Petrohemija
-Duga
-Srbijanka Valjevo
-Avala ada
-SC Vrbas
-Jugo Lada
-Beobanka
-Politika
-Poljoprivredni fakultet
-Carinarnica Srpska Crnja
-KPD Bolnica Beograd
-Vinarija ''Radmilovac''

Nama možete poveriti Vaš: krov (kosi - ravni), kupatila, terase, podrume, bazene, kanale, mostove, rezervoare... Ukoliko želite da se uverite u nase kvalitete možete nas kontaktirati i poveriti nama Vaš problem vezan za prodiranje vode i vlage u objekat ,a mi ćemo, kao i svaki posao do sada, uspešno i garantovano rešiti.