Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
BNB KETERING

BNB KETERING

Jela za poneti Beograd

Korisne informacije


BNB ketering je savršeno otkriće i rešenje za sve koji žele da se zdravo i ukusno hrane, kod kuće ili na radnom mestu. Iza nas je preko 30 godina iskustva, a zahvaljujući sopstvenom pogonu za proizvodnju pekarskih proizvoda, kao i kuhinji za pripremanje hrane koja je usklađena sa važećim strukovnim standardom HACCAP, možemo da Vam ponudimo najlepše slane i slatke zalogaje za sve vrste proslava, ali i svakodnevno uživanje.

Naše poslovanje je u potpunosti usklađeno sa standardima ISO:9001/2008, ISO:22000 i HACCAP standardom, što dokazuju i sertifikati. Sastavljanje svih jelovnika koji se nalaze u našoj ponudi nadzire iskusni nutricionista Jasna Stojanović. Takođe, posedujemo odgovorajuća dostavna vozila specijalizovana za prevoz hrane i prehrambenih proizvoda, kao i propisane posude.

BNB ketering nudi Vam usluge pripremanja i dostave hrane za sve tipove proslava:

-Ketering za poslovne prezentacije
-Ketering za svadbe
-Ketering za dečije rođendane
-Švedski sto
-Hladno topli bifei
-Ketering za žurke i privatne proslave
-Ketering za krsne slave
-Kokteli
-Ketering za svečane prijeme 

U zavisnosti od vrste proslave, naša ponuda obuhvata širok asortiman vrhunskih specijaliteta domaće i internacionalne kuhinje koji će sa sigurnošću oduševiti sve Vaše goste, saradnike ili poslovne partnere. Prilikom pripreme hrane za sve vrste proslava posebnu pažnju posvećujemo izboru najkvalitetnijih namirnica, što našim jelima daje nezaboravan ukus.

Naši vrhunski tim trudi se da dekoracija hrane bude primerena događaju za koji je pripremljen ketering. Takođe, nudimo iznajmljivanje profesionalnog i stručnog osoblja za bilo koji vid Vaše proslave, bilo poslovne ili privatne. Uživajte u društvu Vaših dragih gostiju, jer BNB ketering Beograd je uvek tu za Vas.

Ukoliko su Vam dosadila peciva, sendviči i druga nezdrava hrana na radnom mestu, imamo pravo rešenje za Vas. BNB ketering nudi dostavu hrane i gotovih jela za radnike i preduzeća. Svakodnevno je moguće naručiti izbalansiran obrok koji se sastoji od supe ili čorbe, glavnog jela, salate i kolača.

Kvalitet naše usluge preporučen je od strane velikog broja firmi, školskih i predškolskih ustanova, sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju. Među našim klijentima posebno se izdvajaju: Vrtić Mašana, O.Š. Marija Bursać, O.Š. Oslobodioci Beograda, O.Š. Đorđe Krstić, O.O.Š Vladislav Ribnikar, Srednja Zanatska Škola, XII Beogradska gimnazija, Raiffeisen Banka, Hypo Alpe Adria Banka, Eurobanka, Komercijalna Banka, Filip Travel, Smith Micro Softwear, Mozzart kladionice, Key to metals, INI i mnoge drugi...

Uživajte i Vi u kvalitetnoj i ukusnoj hrani u Vašem domu ili kancelariji, izaberite BNB ketering.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-17h 

BNB ketering, Kapetan Mišina 31, Stari grad, Beograd

 

 

Foto

BNB KETERING Jela za poneti Beograd
BNB KETERING Jela za poneti Beograd
BNB KETERING Jela za poneti Beograd