CAFFE BAR MOMENTO

Kafe barovi i klubovi Beograd

Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 389a, Zvezdara
Beograd Telefon: 065/2738-278, 064/9758-325

4/ 5stars

Kafe bar Momento pronaći ćete na Zvezdari, između Cvetkove pijace i okretnice tramvaja, u ulici Bulevar Kralja Aleksandra 389a u Beogradu. U samom centru Zvezdare smešteno je novootvoreno izdanje, našeg kafe bara, koji Vas srdačno dočekuje svakog dana, širom otvorenih vrata i sa osmehom na licu.

Moderno uređen enterijer, pregršt pozitivne energije na jednom mestu, prijatna atmosfera i ljubazno osoblje, ono je što će Vas dočekati kada svratite na kafu sa dragom osobom ili kolegama sa posla u kafe bar Memento. Iako smo relativno skoro započeli sa svojim rado, za kratko vreme smo postali nezaobilazno mesto svih onih koji preferiraju opuštenu atmosferu u dobrom društvu.
Promotivne cene pica, točeno pivo, rakija i kokteli, muzika za sve generacije i još ponešto za svakog od Vas, očekuje Vas u kafeu Memento. Za Vaše dobro raspoloženje zaduženi su vrhunski muzičari vikendom, koji svojim talentom stvaraju nesvakidašnju atmosferu i utiču na to da zaboravite svakodnevne probleme i prepustite se uživanju.

Savršeno mesto za opuštanje i romantične trenutke u društvu Vaše voljene osobe uz kafu, čaj, koktel ili neko drugo piće po Vašem izboru. U našem kafe baru redovno se praktikuje praćenje važnijih sportskih dešavanja, na velikom ekranu. Svima Vama koji niste ljubitelji odlaska na stadion, pružamo mogućnost da zajedno sa nama bodre naše igrače iz udobnih garnitura za sedenje. Uz točeno pivo po ekskluzivnim cenama, vrhunskim užitak Vam je zagarantovan.

Radno vreme:
- svakod dana od 08 do 23:30h

Kontakt telefon:
Mobilni: 0649758325
Mobilni: 0652738278

Pozivamo Vas da svratite do nas i otkrijete novo mesto u gradu za Vaš nezaboravan provod.

Očekujemo Vas.

Vaš Memento, Beograd.