AKRIL ART DOO

Kancelarijski materijal i oprema Beograd

Adresa: Dravska 10, Vračar
Beograd Telefon: 011/2422-796, 063/8198-501
E-mail: akrilart1@gmail.com
Sajt: www.akrilart.co.rs

4/ 5stars

Putem ovog delimicnog prikaza želimo da Vam se predstavimo i ponudimo saradnju u izradi upotrebnih predmeta od PLEXIGLASA (KLIRITA) neophodnih u vašoj delatnosti.Na tržištu smo dugi niz godina I mozete biti sigurni za profesionalnost izrade I proizvoda kojeg možete dobiti kod nas.

GRAVIRANJE
- Široka lepeza materijala koji se mogu gravirati, zadovoljiće Vašu želju da najzad možete da budete I kreativni. Na koži, gumi, drvetu, akrilu, graverskoj plastici, pa sve do mermera i anodiziranog aluminijuma, možete crtati, pisati, obeležavati,seći i naravno gravirati...

PEČATI
- Pečate izradjujemo laserskim graviranjem na gumi, što obezbedjuje postojanost i kvalitetniji otisak od silikonskih pečata. U velikom izboru automata različitih dimenzija onaj koji odgovara Vašim potrebama.
- Za izadu pecata potrebno je da nam dostavite kopiju rešenja o registraciji firme. Pripremu možete poslati ili ćemo je mi izraditi za Vas.

LASERSKO SEČENJE
- Laserski snop ima debiljnu od 0.25mm što nam dozvoljava da vršimo vrlo precizna sečenja. Složeni oblici I precizni rezovi ne predstavljaju izazov za lasere najnovije generacije. Sve što je potrebno jeste da nam pošaljete ili donesete pripremljen crtež u odgovarajućem digitalnom formatu.
- Format mora da bude vektorski odradjen 1:1. Podržani su formati programa Corel Draw  i Adobe Ilustrator. Linija secenja mora da bude hairline u protivnom Laser ce da je gravira.
- Poželjno je da crteži imaju ekstenziju (cdr,eps,ai )
- Ukoliko planirate da donesete svoj materijal na secenja preporučujemo Vam da na crtežu ostavite marginu od 3mm kako bi se izbegla oštećenja i umanjila mogućnost greške prilikom sečenja na laseru. Radna povrsina masine je 300mm x 600mm

VIZUALNA KOMUNIKACIJA

- Tabla Firme
- Kućni broj
- Radno vreme
- Centralna info tabla
- Tablica za označavanje sprata
- Oznaka tehničkih prostorija
- Akrilna vinjeta za prostorije
- Brojevi prostorija
- Piktogrami
- Oznaka za hidrant
- Akrilni nosač informacija
- Akrilni privezak za ključeve
- Inventarske tablice
- Natpis za rever
- Putokaz ...

Društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju i uslige laserskog graviranja i izrade predmeta od akrilnog stakla Plexiglasa. Zadovoljne stranke, koje se iznova vraćaju, najbolji su dokaz da je to firma kojoj se veruje.

Budite i Vi deo našeg uspeha.

S’ poštovanjem tim  AKRIL ART


Tagovi:

lasersko secenje, lasersko graviranje, klirit, nosaci,stalci,plocice za vrata, kucni broj,tabla firme,lasersko secenje studenti,privesci,eva pena, sabloni izrada