Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
POLI BIRO

POLI BIRO

Kancelarijski materijal i oprema Beograd

Korisne informacije

VELEPRODAJA I MALOPRODAJA :
- Kancelarijski materijal
- Školski pribor
- Birooprema

PROIZVODNJA:
- Papirna konfekcija

USLUGE:
- Fotokopiranje
- Spiralno povezivanje (PVC)
- Koričenje
- Plastificiranje (A8-A4)

Kancelarijski materijal
Privredno društvo POLI BIRO d.o.o. prodaje kancelarijski materijal na veliko i malo.

Kada se kaže kancelarijski materijal misli se na sve proizvode koji se svakodnevno koriste u nekoj kancelariji, od koverti, memoranduma, registratora, fascikli, obrazaca, naloga, poslovnih knjiga, preko pribora za pisanje, belih tabli i markera, kalkulatora, makaza, stonih elemenata, polica, do heftalica, busaca i spajalica.

Lager privrednog društva POLI BIRO broji preko 4.000 artikala, među kojima je i kancelarijski materijal, a prodaje se na veliko i malo i dostavlja u dogovorenom roku na dogovorenu adresu.

Ne dozvolite da svakodnevno dokupljujete potrošan kancelarijski materijal i da vam stalno nešto fali i ometa vaše poslovanje. Opremite vašu kancelariju i vaš poslovni prostor po meri i želji, sa svim potrebnim kancelarijskim materijalom. Organizujte vaš poslovni prostor tako da imate sve što vam je potrebno i uživate u nesmetanom poslovanju. Opremite vašu kancelariju kod nas. Kupite povoljan kancelarijski materijal na jednom mestu. Oslonite se na nas! Sve što Vam je potrebno za vašu kancelariju i vaše poslovanje nabavite kod nas, a mi ćemo se potruditi da poručeni kancelarijski materijal stigne na vašu adresu u dogovorenom roku.

Kancelarijski materijal za Vas, po pristupačnim cenama kod nas! Pozovite nas!

U našem stalnom asortimanu se nalaze boje za Postalia Frankir mašine (Mašine za frankiranje) kao i nalepnica za iste.

Birooprema
Birooprema se odnosi na sve aparate i mašine koji se koriste u kancelarijama i potrebni su vam za vaše poslovanje: za slanje faksova i email-ova, za štampanje i kopiranje dokumenata... Znači pod pojmom birooprema podrazumevaju se: računari, štampači, fotokopir aparati, faks aparati, telefoni (sistemski i garniturni).

Birooprema se prodaje na veliko i malo, a poručuje se na zahtev kupca i dostavlja na dogovorenu adresu. dakle, birooprema se nabavlja tek po upitu kupca, što znači da možemo da izađemo u susret i nađemo sve što vama treba, a na vama je da pošaljete šta želite i koju količinu želite.

Kao i kancelarijski materijal, i birooprema vam je potrebna za svakodnevno poslovanje. danas se čak ni jedan poslovni dan ne može zamisliti bez računara, jer vam današnje vreme samo nameće potrebu za računarima i naprednim mobilnim telefonima i uređajima, jer se sada svaka poslovna prepiska obavlja preko email-ova. Ukoliko treba hitno da pošaljete neki ugovor, potpisan i pečatiran, potrebno je da dokument skenirate, odštampate i pošaljete, faksom ili email-om. Za sve vaše potrebe izlazimo u susret, sve što vam nedostaje poručite kod nas.

Opremite se kod nas - visokokvalitetna birooprema po povoljnim cenama!

Kupite kod nas sve što vam je potrebno, a mi ćemo se pobrinuti da vam se kupljena birooprema dostavi u dogovorenom roku.

Školski pribor
Prodajemo školski pribor najpoznatijih i najkvalitetnijih svetskih marki. Sve za vaše osnovce, tinejdžere i studente.

Imamo školski pribor za osnovnu školu, od školskih torbi, preko olovaka, kreda, bojica, flomastera, pernica, svezaka, preko vodenih boja, blokova, plastelina, gline, lepka, makaza, hamer papira, do šestara, lenjira, vežbanki i nemih karti. Sve što je potrebno vašim osnovcima od prvog do sedmog razreda možete nabaviti kod nas.

Imamo i školski pribor za srednju školu i fakultet: hemijske olovke, naliv pera, korektore, patent olovke, sveske sa spiralom, vežbanke, fascikle (kartonske, pvc), kalkulatore sa funkcijama, paus papir...

Opremite kod nas vaše školarce, kupite kvalitetan školski pribor po pristupačnim cenama.

POLI BIRO prodaje školski pribor i na veliko. nabavite školski pribor kod nas, a poručeni školski pribor će vam biti dostavljen u dogovorenom roku.

Promotivni materijal

U našoj ponudi možete naći povoljan promotivni materijal za vašu firmu.

Sa preko 2.000 artikala, naš promotivni materijal obuhvata: upaljače, priveske, rokovnike, kalendare, hemijske olovke, fascikle i ostali štampani promotivni materijal... Vršimo usluge brendiranja promotivnog materijala metodom laserskog graviranja, tampon štampe i sito štampe. Odaberite nas i dobićete elegantan promotivni materijal po veoma niskim cenama. Budite ekonomični, za Vašu firmu nabavite kvalitetan promotivni materijal po pristupačnim cenama. Ne dozvolite da vas vaši saradnici zaborave, brendirajte poslovne poklone kod nas.

Obradujte vaše poslovne partnere poklonima koje svako voli da dobije, ukažite im pažnju malim sitnicama. Nudimo širok spektar proizvoda za vaše poslovne saradnike, promocije, prezentacije, seminare, konferencije...

Promotivni materijal sa vašim logom je odlična reklama za Vašu firmu!

Foto