Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ALFA PET

ALFA PET

Kućni ljubimci, pet shop Beograd
  • Adresa: Gospodara Vučića 44, Voždovac
  • Telefon: 061/2444-070

Korisne informacije

Pet shop Alfa pet otvoren je 2014. godine i sve do danas bio je i ostao nazaobilazna stanica velikog broja ljubitelja životinja koji cene kvalitet i vrhunsku uslugu. Nalazimo se u ulici Gospodara Vučića 44, na Voždovcu.

Vlasnicima najrazličitijih kućnih ljubimaca, bilo da se radi o psima, mačkama, pticama, ribicama ili glodarima nudimo najveći izbor hrane i operme za njihove kućne ljubimce.

Komercijalna hrana za pse i mačke čijom se prodajom bavimo, svojim sastavom zadovoljava standarde propisane za zdravu i ishranu bogatu vitaminima kada je reč o Vašem kućnom ljubimcu.

Dostavu veće količine hrane vršimo na celoj teritoriji Voždovca za iznose preko 6000 dinara.

Bezgranična ljubav prema životinjama i razumevanje njihovih potreba, motiviše nas da svom radu svakodnevno pristupano vrlo odgovorno. U svojoj ponudi za Vas imamo sve što je Vašem psu, mački ili drugom kućnom ljubimcu potrebno da se zdravo hrani i izgleda negovano.

Profesionalni veterinar uvek će Vam vrlo rado dati neophodan savet za Vašeg psa ili mačku i posavetovati Vas šta da učinite ukoliko se isti ne osećaju dobro, imaju buve, krpelje, upalu uha, visoku temperaturu, zatvor, odbijaju hranu ili imaju neki drugi zdravstveni problem.

Savet veterinara koji Vas neće nista koštati, a značiće Vam mnogo jer ćete moći da svom ljubimcu pomognete na najbolji mogući način.

Kod nas Vas očekuju kavezi za ptice i glodare, ogrlice za pse i mačke, povodac za pse, hranilice i pojilice za ptice, posude za hranu, četke za dlaku, igračke za kućne ljubimce i još mnogo toga po veoma pristupačnim cenama.

Obradujte Vašeg psa ili mačku širokom ponudom naših proizvoda i na taj način im uzvratite za nesebičnu ljubav koju Vam pružaju.

Radno vreme pet shop centra Alfa pet:

- radnim danima od 10:30-20:30h
- subotom od 11-18h
- nedeljom ne radimo

Sve na jednom mestu za Vašeg psa ili mačku. Hrana, savet veterinara i oprema za kućne ljubimce.

Vaš pet shop Alfa pet.

Posetite nas i na FACEBOOK-u.

Foto

ALFA PET Kućni ljubimci, pet shop Beograd