PET HOUSE MAGIC

Kućni ljubimci, pet shop Beograd

Adresa: Generala Ljubomira Milića 1, Voždovac
Beograd Telefon: 065/360-2103
E-mail: magicpethouse@gmail.com

4.5/ 5stars

Pet House Magic nalazi se na Voždovcu u naselju Stepe Stepanovića u ulici Generala Ljubomira Milića 1 u Beogradu. Naš asortiman proizvoda čijom se prodajom bavimo obuhvata veliki izbor hrane za ljubimce i opreme za sve vrste kućnih ljubimaca.

Ljubav prema životinjama, razumevanje njihovih potreba i želja da Vam obezbedimo najkvalitetniju hranu za kućne ljubimce kao i svu prateću opremu za njih rezultirala je otvaranjem našeg pet house Magic.

Smatramo da je veoma važno čime hranite Vašeg ljubimca. Lepa i negovana dlaka, jak i zdrav ljubimac zavise mnogo od kvaliteta hrane i sredstava za njegu istog. Konzervirana i hrana u džakovima specijalno namenjena kućnim ljubimcima pronašla je svoje mesto na našim policama.

 Naš asortiman hrane za pse obuhvata proizvode marke:

- Royal
- Canin
- Pedigree
- Chappi
- Hills
- Class
- Josera
- Bento Kronen
- Trainer
- Elopet
- Darling

Hrana za mace renomiranog svetskog proizvođača Wiskas, takođe se nalazi u našoj ponudi. Po veoma povoljnim cenama hrana za pse, mačke, glodare, ribice i druge kućne ljubimce dostupna Vam je u našem pet shop-u Magic.

Kada je reč o opremi za kućne ljubimce u našem asortimanu možete pronaći:

- Povodce, ogrlice, kaveze, korpe, igračke,posude za hranu, odelca, sredstva za higijenu

Naš ljubazni tim u svakom trenutku izaći će Vam u susret i dati Vam besplatne stručne savete vezane za ishranu i brigu o higijeni Vašeg ljubimca. Kozmetika za kućne ljubimce oslobodiće iste buva, krpelja i svih nečistoća koje narušavaju njihov izgled.

Pored toga u ponudi nudimo raznovrstan izbor I ponudu kućnih ljubimaca. Kod nas možete kupiti:

- Hrčka
- Papagaja
- veliki izbor ribica
- Kunića
- Patuljastih kunića
- Morskih prasići 
- Šišanje pasa Magic

U sklopu našeg Pet House-a nalazi sei salon za šišanje i negu pasa. Nudimo profesionalne usluge šišanja, kupanja i ulepšavanja pasa. Kod nas su dobrodošli psi svih rasa, veličina i starosti kojima garantujemo tretman bez stresa, želeći da se psi koje sređujemo u našem salonu osećaju što prijatnije tokom tretmana koji ste za njih odabrali.

Glavna prednost salona Magic je činjenica da o Vašim ljubimcima brine veterinar po struci, sa dugogodišnjim iskustvom, što garantuje profesionalan pristup, sa mnogo pažnje.

Šišanje pasa Magic nudi sledeće usluge:

- kupanje i šišanje pasa
- trimovanje pasa
- izložbeno kupanje
- rašćebavanje dlake
- tretman protiv linjanja
- antiparazitski tretman
- sečenje noktiju
- savete veterinara

Kako bismo Vašem ljubimcu obezbedili vrhunski tretman u našem radu koristimo profesionalnu i modernu opremu, kao i vrhunsku kozmetiku koja je potpuno prilagođena životinjama. Usluge kupanja, šišanja i trimovanja pasa pružamo u skladu sa standardom rase ili u dogovoru sa vlasnikom. Ukoliko pripremate Vašeg ljubimca za izložbu, salon Magic nudi usluge izložbenog kupanja pasa. Takođe, u našem salonu možete dobiti i sve neophodne savete veterinara!

Kontakt informacije:
Adresa: Generala Ljubomira Milića 1
Mobilni: 065 360 21 03
Email: magicpethouse@gmail.com

Radno vreme:
- Ponedeljak – Petak od 09 - 14h I od 16 – 20h
- Subota od 09 – 18h