URBAN PETS

Kućni ljubimci, pet shop Beograd

Adresa: Bulevar Crvene armije 11 (lokal 4, Belville), Novi Beograd
Beograd Telefon: 060/7261-487
E-mail: info@urbanpets.rs
Sajt: www.urbanpets.rs

4/ 5stars

Pet shop Urban pets nalazi se na Novom Beogradu u Belvilu, u ulici Đorđa Stanojevića 11/4P(zgrada Zumbul). Bezgranična ljubav prema životinjama i razumevanje njihovih potreba motiviše nas da svom radu svakodnevno pristupamo vrlo odgovorno. U svojoj ponudi za Vas imamo sve što je Vašem psu ili mački potrebno da se zdravo hrani i izgleda negovano.

Asortiman naših proizvoda čini:

HRANA:

- za pse
- za mačke
- za glodare
- za kornjače
- za ribice
i dr.

Iskreni ljubitelji životinja dočekaće Vas u našem pet shopu i ponuditi Vam kvalitetne artikle koji će zadovoljiti dnevne potrebe Vaših ljubimaca za hranom i iste učiniti lepim i čistim. Prateći svetske trendove i novitete, nastojimo da našu ponudu proizvoda konstantno dopunjujemo. Povoljne cene naših proizvoda naš su način da Vam se zahvalimo na ukazanom poverenju i olakšamo Vam brigu o kućnim ljubimcima.

Naš pet shop svakodnevno je okupljalište razigranih pasa i mačaka koji u stopu prate svoje vlasnike. Bilo da ste došli da pronađete suvu ili konzerviranu hranu za Vašeg ljubimca, poslasticu za istog, nešto od opreme za češljanje dlake ili kupanje, naše ljubazno i stručno osoblje će Vam pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Takođe ponudićemo Vam i brojne igračke, transportere i ležaljke za pse i mačke. Budući da ljubav prema životinjama uključuje i brigu o istima na zadovoljavajućem nivou, naš tim se trudi da Vam obezbedi hranu, prehrambene dodatke, vitamine, minerale, kozmetičko - higijenska sredstva i svu prateću opremu koja će Vašem ljubimcu omogućiti da bude zdrav i lep.

Radno vreme:
- radnim danima od 10 - 21h
- subotom od 10 - 17h

Kontakt informacije:
Adresa: Đorđa Stanojevića 11/4P - Belville (zgrada Zumbul)
Mobilni: 060/ 7261 487
Email: info@urbanpets.rs
Sajt: www.urbanpets.rs

Sve na jednom mestu za kućne ljubimce.

Hrana, oprema i kozmetika za pse i mačke.
Kvalitet i povoljne cene.

Urban Pets, Novi Beograd, Belville.