Zatvori
HOLIMED ESTETIK Lekarske ordinacije Beograd

HOLIMED ESTETIK

Lekarske ordinacije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 18:00
Utorak 10:00 - 18:00
Sreda 10:00 - 18:00
Četvrtak 10:00 - 18:00
Petak 10:00 - 18:00
Subota Po zakazivanju!
Nedelja Po zakazivanju!

GSP

  • Autobus: 601, Eko 2

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

*** AKCIJE ***

Tronedeljno lečenje impotencije (erektilne disfunkcije i prostatitisa) Shockwave talasima...

PRP /mikronideling uz pripremni tretman lica(snowcell,ultrazvučna špatula,maska i fototerapija 90€

Uklanjanje celulita shckwave talasima dve regije (cele butine) 4000 din.

PRX 4000 dinara

1ml hijaluronskog filera od 150€

Transplantacija kose od strane vrhunskih plastičnih hirurga iz Turske.Holi hair.Najpovoljnije cene od 1400€

Gubljenje težine i oblikovanje tela, paket Holi line(test intolerancije aparatom BICOM OPTIMA,nutricionista,program ishrane,terapije shocwave talasima)


Naše trenutne akcije možete pogledati OVDE


Dugovečna lepota danas više nije samo nedostižni mit.

Ordinacija Holimed estetik nastala je upravo sa idejom da svojim pacijentima omogući da ostvare svoje snove, budu ispunjeni samopouzdanjem i vode zaista srećan i slobodan život.

Iza ove priče nalaze se Dr Ljubiša Popović i njegove dve koleginice, Dr Biljana Stanojević, sertifikovana za antiage medicinu kod svetski priznatih eksperata za estetske procedure i Dr Vesna Aleksić, specijalista plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije, koji nam otkrivaju sve tajne zdravlja i lepote.

Ekskluzivo, u ordinaciji Holimed Estetik gostuje Dr Aleksandra Marković, specijalista plastične rekonstruktivne i estetske medicine iz Brazila, kao i tim doktora, stručnjaka u ovoj oblasti iz Turske.

Ordinacija Holimed estetik se bavi estetskom i plastičnom hirurgijom, anti aging tretmanima, kvantnom medicinom, posebnim procedurama za gubljenje telesne težine, kao i oblikovanjem tela, odstranjivanjem mladeža, bora i fleka na koži, kao i uklanjanjem celulita.

Pored toga, tu su tretmani za rešavanje erektilne disfunkcije kod muškaraca, rejuvenaciju intimne zone kod žena i regenerativnim procedurama u lečenju ćelavosti i presađivanje kose. U svom radu Holimed estetik koristi vrhunske preparate i uređaje, sa posebnim pristupom svakom pacijentu i kreiraju plan tretmana koji je individualno prilagođen svakoj osobi.

Za sve pacijente koji žele da zakažu transplantaciju kose u našoj ordinaciji za termine u drugoj polovini januara 2023.godine potrebno je da nam se jave na telefon 063 663 763.
Transplantacije će raditi Dr Nedim Ardìç.

Potrebno je da pošaljete nekoliko fotografija kosmatog dela glave i navedene laboratorijske analize na email adresu: holimedestetik@gmail.com

Neophodne laboratorijske analize :

1. Kompletna krvna slika
2. Feritin
3. Folna kiselina
4. Vitamin B12
5. Vitamin D3
6. ALT, AST
7. Urea, kreatinin
8. TSH, FT3,FT4
9. Glikemija, HbA1c

Doktor Nedim Ardiç je prvi započeo transplataciju kose u Turskoj i sa 27 godina radnog iskustva je jedan od najstručnijih doktora na polju najnaprednijih metoda transplantacije kose ali i za lečenje svih vrsta alopecije.

Dr Nedim Ardiç i Dr Gűlzen Ardiç rade u svojoj klinici (Dr Nedim transplantation hair clinic) u Istanbulu, ali i kao gostujući hirurzi u klinikama za lečenje alopecije i transplantaciju kose u Milanu, Bolonji, Ljubljani, Štutgartu, Dubaiju i Sočiju. Od nedavno vrhunske usluge transplatacije kose obavljaju i u našoj ordinaciji Holimed estetik u Beogradu na vodi po vrlo povoljnim cenama.

Takođe, možete nam pisati i na mail: transplantacijakose1@gmail.comVideo