Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SALON DAMA DM

SALON DAMA DM

Manikiri, pedikiri Beograd
  • Adresa: Ustanička 205, lokal 24, pijaca Konjarnik, Konjarnik
  • Telefon: 066/208-823

Korisne informacije


Studio lepote Dama DM  je ekskluzivni salon na Konjarniku koji nudi vrhunski tretman za Vaše nokte, od klasičnog manikira, preko ulepšavanja noktiju gelom u boji, do nail art-a tehnike koja će od Vaših noktiju napraviti pravo umetničko delo.

Osim toga, u prijatnom ambijentu našeg salona nudimo Vam i druge tretmane namenjene isticanju Vaše prirodne lepote: topla i hladna depilacija. Nega ruku zahteva posebnu pažnju i stalnu negu, jer za ruke se kaže da su ogledalo duše i karaktera svake osobe. Kako bi Vaši nokti na rukama i nogama bili uvek zdravi i negovani, studio Dama DM nudi Vam sledeće usluge:

* Manikir

- klasični
- lakiranje
- nadogradnja noktiju
- izlivanje noktiju
- gel lak
- spa manikir
- ojačavanje gelom
- trajni french
- korekcija

* Pedikir

- estetski
- medicinski
- lakiranje
- gel lak
- spa pedikir

Ukoliko niste zadovoljni izgledom i kvalitetom Vaših prirodnih noktiju, studio Dama DM je prava adresa za Vas. Pored klasičnog manikira i pedikira sa lakiranjem noktiju, u prijatnom ambijentu našeg salona nudimo Vam i usluge ojačavanja, izlivanja i nadogradnje noktiju upotrebom najkvalitetnijih gelova. Ako želite maštovito ukrašene nokte za neku specijalnu priliku nudimo Vam nail art tehniku ručnog iscrtavanja noktiju, uz veliki izbor motiva i ukrasa.

Posebno izdvajamo usluge medicinskog pedikira koji uspešno rešava probleme gljivičnih infekcija stopala i noktiju, kurjeg oka, uraslih noktiju, žuljeva. Naše stručno i profesionalno osoblje radi po visoko higijenskim standardima i procedurama, uz upotrebu sterilnih instrumenata.

Ako želite da preporodite Vaše ruke i stopala, naša preporuka je SPA manikir ili pedikir u kome ćete uživati svim Vašim čulima.

Kontkat informacije:

Adresa: Ustanička 205, lokal 24 u sklopu pijace
Mobilni: 066/208-823
Facebook: https://www.facebook.com/kozmeticki.salon.dama.dm/?fref=ts

 

Foto

SALON DAMA DM Manikiri, pedikiri Beograd